ahojte...mam taky velky problem s mobilom...mam nokiu 5230...a z nicoho nic zblbol ked som volala, dva hovory, dve chyby spojenia...tak som ho vypla a chcela som ho znova zapnut...ale nechcel sa...ani po vybrati baterky, simky, napojeni na nabijacku...vse
Toto sú tie najnovšie mobily. Takmer všetky mrznú....Dnes som si bol predĺžiť akciu v T-mobile a po predchádzajúcom ďalekosiahlom čítaní rôznych recenzií a názorov majiteľov mobilov som sa rozhodol pre..........žiaden!!! nechám si ten, čo mám a čo mi fajn slúži. Miesto mobilu mi operátor dal 75% zľavu na paušál a raz toľko minút do všetkých sietí zdarma. Bomba! 300minút za necelých 8,- EUR mesačne.
@stage aj ja som mala zlavu na pausal lebo som si nebrala mobil ..tento som dostala...a tento praveze nemrzne, stalo sa mi to raz dva krat, oproti kamoskinym 100 razom...ale je rozdiel ked sa zamrzne a ty ho zapnes a ide...on nejde...ale dik za rady.
ja mám taký istý problém s Nokiou, ale to je 3510i, tiež jedného dňa prestala ísť a tiež len ukáže nokia a dalej nič, ale neviem prečo a ani som ju nedala opravovať, lebo vtedy už bola stará, keĎ to začala robiť.
Takže neporadím, ale nemohla sa doňho dostať voda, prípadne si ho nemala v chlade a neprešla si s ním rýchlo do tepla, žeby sa orosil a bol by to nejaký skrat? Ak by si ho trochu rozobrala a usušila, nič by sa nemohlo stať, nemáš tým čo pokaziť.
@walrus nokie mam rada, nikdy som s nimi zavazny problem nemala
@d170 diky za radu, naozaj ...ale nie..praveze mi nejde do hlavy preco sa to stalo...nebola som vonku, nezmokol, nebol v zime, nezamocil sa, neorosil, nespadol, neprehrial, lebo som nic nerobila...proste preto mi to nejde do hlavy ...ved pojdem zajtra do orange len ma to zaujima ze co to: disappointed:
@athelasil tak potom neviem, ale ak chceš, napíš čo to bolo, lebo ide asi o niečo, čo sa na Nokiách stáva bežne, lebo ako som už písala, mala som podobný problém, dokonca viem tiež, že som ho vypla potom, čo niečo nefungovalo a už sa mi viac riadne nahodiť nedal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Potrebujes 20x30 cm dosku (hrubú približne 5 cm)
jedno kladivo, metličku, smeták.
Postup je celkom jednoduchý:
Dosku položíš na stôl(určite si nechceš zničiť stôl však nie?)
2.Mobil položíš na dosku
3.Do pravej, alebo ľavej ruky(to záleží podľa teba môžeš použiť aj obe) chyť kladivo
4.Silno sa napriahni
5.Silno buchni.
6 do ľavej, alebo pravej ruky(môžeš aj do oboch ale to som ešte nevidel) chať metličku a pozmetaj všetky čiastočky po izbe.
Tadá, problém vyriešený, už nemusíš rozmýšľať nad tým prečo sa nechce zapnúť už je to úplne jasné,
100% na niektorej časti nájdeš napísané "Made in China"
Moje nechty na nohách sú zdrojom ideí.
vieš si vlastne predstaviť akú cenu má teda moja HLAVA?
Takže neporadím, ale nemohla sa doňho dostať voda, prípadne si ho nemala v chlade a neprešla si s ním rýchlo do tepla, žeby sa orosil a bol by to nejaký skrat? Ak by si ho trochu rozobrala a usušila, nič by sa nemohlo stať, nemáš tým čo pokaziť.
Inak asi iba servis.
@walrus nokie mam rada, nikdy som s nimi zavazny problem nemala
@d170 diky za radu, naozaj ...ale nie..praveze mi nejde do hlavy preco sa to stalo...nebola som vonku, nezmokol, nebol v zime, nezamocil sa, neorosil, nespadol, neprehrial, lebo som nic nerobila...proste preto mi to nejde do hlavy ...ved pojdem zajtra do orange len ma to zaujima ze co to: disappointed: