Ludia mam silny problem ked dam do rómky cd obycajne nenacita mi ho ale ked tam dam dvd to mi nacita ..s tymto som sa este nestretol...stalo sa vam daco podobne?
@2 no vsak....ja som tiez kukal ze mam vsetky cd prazdne.....neviem co mu je. ...to sa mi stalo viackrat...a po case to zase fungovalo......ale uz ma to sere
@6 ja by som na tvojom mieste pochyboval. Ked je nova vec, tak to neznamena, ze to bude aj kvalitne. I ked niektore ROM-ky nemusia nacitat CD mne sa to osobne stalo .... ale to bolo u DVD a iba u jedneho. Ak na tom CD bolo naozaj nieco, tak ti to musi nacitat a ak nenacita, tak smelo do obchodu spysat reklamaciu o chybnej DVD romky. Mimochodom na DVDromky byvaju vacsinou zaruky len 1 rok ked kupujes PC v kuse tak tam radsej skoc do toho obchodu ak sa ti to nezda.
najpravdepodobnejšie máte špinavý laser, proste tú šošovku z ktorej ten laser ide. a keďže na CDčká sa používa iný ako na Dvd (tzn. sú v mechanike minimálne dva), tak je to dosť možné. kúpte si čistiace cdčko a použite. a ak to nepomôže, odneste do servisu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov