Ahojte,mám notebook Acer cca 5 mesiacov..Môj problém je ten,že niekedy mi išiel v pohode bez nabíjačky,ale teraz ho musím mať stále napojený v elektrine...Baterka mi ukazuje 97% stým,že kábel je zapojený,ale nenabíja..No ked kábel vypojím tak notebook s
no a? podla mna mas zlu baterku ..pretoze ako nahle sa nenabija sa ti vypne notas to znamena ze je chyba v baterii nie v notebooku ved si to skontroluj v programe stav baterie normalne za minutu ti to skontroluje
@12baby12 - batériu treba využívať čo najčastejšie inak sa aj sama od seba vybije.
neviem či to takto funguje všade ale aj na batériu je záruka.
Aj obyčajné tužkové baterky ,,nové,, budú po pár rokoch nepoužívania úplne vybité!
Hmmm...môže to byť tá baterka ako ti tu píšu. Veď ho vezmi do servisu. Čo ak kúpiš novú baterku a problém bude inde?
Máš ho ešte predpokladám v záruke tak by to nemal byť problém.
No asi to bude tá baterka nakoniec kedže ynačka je veľmi "kvalitná" ako som počula ...
DO servisu h oaj dám,nebudem splácať pokazený šmejd..len sa "teším" na to dlhé čakanie,kým ho opravia..
logicky, keby bol problém v kábli tak ani nezapneš notebook keďže nemáš možnosť rozhýbať NB iba na baterke.Baterka môže byť chybná ale nestáva sa často aby len tak SAMA OD SEBA prestal fungovať skús pozrieť či máš dobre dotlačenú baterku ku krytu NB.
Musia ti ho dodať do 30 dní snáď sa neobesíš a prežiješ v zdraví
No to vyskúšam,stať sa môže všeličo (snád by to bolo len pohnutím baterky )
Obesiť s aneobesím,našťastie mám lepšie plány na sviatky ako sedieť celý deň za ntb ..
No notebook mám z Telekomu..a tam si asi viacerí sedia dosť na kábli..ked som ho u nich " kupovala" a chcela so mvedieť,kedy budem mať notebook realne v rukách..tak každý mal pre mňa inú odpoved..a nebyť toho,že som im každý týždeň vyvolávala tak ho nemám asi ani teraz ...
No ja som osobne zažil kolegu, ktorý dal do elektrického vysokozdvižného vozíka batériu naopak a ono to celé nejako zhorelo Nie je to síce notebook...ale ani do toho vozíka to nešlo a on to tam aj tak narval
@where
Ja viem mám svoje dôvody prečo mám tento shit...Bol braný z Telekomu za "1€" a v tejto kategorii to bol najlepší šrot .. Lutujem svoju volbu....
@12baby12 ešte len budeš ľutovať keď ti s tým notebookom zhorí celý dom/byt Kamarát mal taktiež Acer položený na posteli a nejako pri ňom zaspal a chytila sa mu od neho perina
Väčšina Acerov sú plnohodnotnou náhradou za radiátor
zaujímavé na tom všetkom je že mne sa nič podobné nikdy nestalo a to som mal notebook už aj na snehu vo vani v pare raz mi padol dole schodmi a ani náznak a baterku som šetril asi tak že som ju linčoval na plné obrátky, a notebooky som menil len vtedy keď HW už nestíhali s dobou ... na tvojom mieste by som to hodil do servisu nech ti to opravia ja mám Lenovo Thikpad na pracovanie a Toshibu Qosmio na zábavu a oba sú fajn ... ak sa budeš v budúcnosti rozhodovať kúp niečo prepracované a nie len nabité výkonom čo sa rado poserie tesne po záruke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
postupne sa ti bateria vybije na 0, aj ked budes mat kabel pripojeny a uz sa ti vobec nb nezapne, ked budes mat vlozenu bateriu
no to je sranda mať po 3-4 mesiacoch pokazenú batériu,kedže v tom čase sa notebok až tak moc nevyužíval ...kvalita
neviem či to takto funguje všade ale aj na batériu je záruka.
Aj obyčajné tužkové baterky ,,nové,, budú po pár rokoch nepoužívania úplne vybité!
tak notebook mám cca 5 mesiacov..a využívaný je..len napríklad pred 3 mesiacmi nebol využívany každý deň,ako teraz...
Máš ho ešte predpokladám v záruke tak by to nemal byť problém.
DO servisu h oaj dám,nebudem splácať pokazený šmejd..len sa "teším" na to dlhé čakanie,kým ho opravia..
V každom prípade vám dakujem za rady
Musia ti ho dodať do 30 dní snáď sa neobesíš a prežiješ v zdraví
No to vyskúšam,stať sa môže všeličo (snád by to bolo len pohnutím baterky )
Obesiť s aneobesím,našťastie mám lepšie plány na sviatky ako sedieť celý deň za ntb ..
No notebook mám z Telekomu..a tam si asi viacerí sedia dosť na kábli..ked som ho u nich " kupovala" a chcela so mvedieť,kedy budem mať notebook realne v rukách..tak každý mal pre mňa inú odpoved..a nebyť toho,že som im každý týždeň vyvolávala tak ho nemám asi ani teraz ...
idem vyskúšať pozrieť tú baterku a dám vedieť
snád to bude len v zlej polohe baterky ...
ono sa dá dať baterka v ntb aj naopak ?
no,ale zistila som,že moja "vysoko kvalitná batéria " je fakt v háji po 5 mesiacoch..smutné ..
Takže nič nie je nemožné
Síce sa hovorí,že všetko je možné ked človek chce
Ale ako tak pozerám na tú batériu neviem ako by som ju tam "zacvakla" naopak
Ja viem mám svoje dôvody prečo mám tento shit...Bol braný z Telekomu za "1€" a v tejto kategorii to bol najlepší šrot .. Lutujem svoju volbu....
Väčšina Acerov sú plnohodnotnou náhradou za radiátor