ja nie som závislá, ale akurát teraz mám milión investigations, projektov a prezentácií, a okrem toho sa cez skype potrebujem baviť s rodinou, keď som na škole...
mam také silné tušenie že si si tým odpiekla matičnú dosku :-d čiže to neopravíš len takým zázrakom ale pekne do servisu, a keďže si si to zavinila sama zacvakáš za to, alebo si to len nejako zresetovala, ale určite to nenechávaj na ono sa to urobí samo :-d
mne teraz môj HP pavilion začal štrajkovať, chladenie na pracaku nejako vrčí keď sa chladí na väčšie otáčky!! mam dilemu dať do to servisu alebo nedať?
@5 proste ja v jednej ruke jablko, pri uchu telefón a ešte mi začal aj skype zvoniť... A tak som moc nesledovala, kde to pchám a - ono to je ináč blízko! XD
@schizofrenik a keď ho mám ešte v záruke, dalo by sa to... ehm... nejak zreklamovať?? a dajú sa odtiaľ vytiahnuť veci (vysvetli blondske
Doska K.O., pred týždňom som riešil book, ktorý sa síce zapol ale cez POST screen sa neprelúskal kvôli odpálenému USB radiču, ktorý sa snažil naštartovať...
Skús vybrať baterku von, nechať ho tak aspoň hodinku, potom ho bez baterky pripoj na adaptér a skús zapnúť. Buď sa naštartuje , alebo servis, a tam sa dušuj , že jednoducho zhasol sám od seba.
jaj, dievca, no nechcel by som...nastastie ja mikrofon ci sluchatka ci keru inu rit si tam strkala nemam tak blizo ja vsetko daleko a niekedy si aj posvietit musim lebo neviem ze kam to pichnut a moj hp pavilon nevrci :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
mne teraz môj HP pavilion začal štrajkovať, chladenie na pracaku nejako vrčí keď sa chladí na väčšie otáčky!! mam dilemu dať do to servisu alebo nedať?
@schizofrenik a keď ho mám ešte v záruke, dalo by sa to... ehm... nejak zreklamovať?? a dajú sa odtiaľ vytiahnuť veci (vysvetli blondske
ja som tak reklamoval môj prvý MSI vymenili mi ho za tento, a toto je HP a po roku to robí tiež!! nedrbne ťa? :-d
Skús vybrať baterku von, nechať ho tak aspoň hodinku, potom ho bez baterky pripoj na adaptér a skús zapnúť. Buď sa naštartuje , alebo servis, a tam sa dušuj , že jednoducho zhasol sám od seba.
Disk ti neodišiel, všetky údaje sú tam