zdravim. Mam problem s pripojenim na net na mojom pc a uz sa naozaj neviem posunut dalej.
Preinstaloval som kvoli problemom uspesne cely windows, lenze po preinstalovani sa mi neda pripojit na net. Ked dam riesenie problemov , tak mi zobrazi ze mam chybn
takze ty mas na zakazku vyskladany pocitac asus, hej?
dobre...ehm...
no kazdopadne sa velmi nepohneme, kym sa ti nepodari zistit, aku tam mas zakladnu dosku..
idealne by bolo keby si mal niekde skatulu od nej, lebo nieco mi vravi, ze na postupe z @12 sa zaseknes hned na prvom kroku... ak skatulu ale nemas, tak to vyskusaj podla @12 a my sa za teba budeme zatial modlit.
@tomano / Ja som mal raz taký problém, asi rovnaký ako máš ty. Nainštaloval, doladil som si rooter atd.
Wi-fi signál som mal, písalo mi, že internet ide.
Háčik bol v tom, že keď som kúpil nový notebook s WIN tak v ňom som už mal zabudovaný antivírus. Keďže som nevedel, že mám v ňom už nainštalovaný antivírus, tak som si stiahol a nainštaloval "druhý". Chybou bolo to, že kvôli druhému antivírusu som nemohol spustiť internetové pripojenie(prehliadače). Skúsil som vymazať ten "druhý" antivírus a všetko v pohode išlo. Keďže mi to nedalo, šiel som k technikovi a on mi to potvrdil.
Presne ako to ty opisuješ, taký problém som mal aj ja.
Skús to, respektívne sa s tým pobav. Tam nie je čo pokaziť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
viem, ze lenovo s tym malo problem, nasla som si na to navod, ale nepomohlo aj tak...
dobre...ehm...
no kazdopadne sa velmi nepohneme, kym sa ti nepodari zistit, aku tam mas zakladnu dosku..
idealne by bolo keby si mal niekde skatulu od nej, lebo nieco mi vravi, ze na postupe z @12 sa zaseknes hned na prvom kroku... ak skatulu ale nemas, tak to vyskusaj podla @12 a my sa za teba budeme zatial modlit.
no mam to nainstalovane. Co kokretne teraz potrebujem zistit ?
P8H61 - MX R2.0 (LGA1155)
stiahni jeden z tych co maju napisane ze "LAN" (samozrejme tak, aby sedeli aj s tvojim wndowsom) a hotovo..malo by to byt ono
Wi-fi signál som mal, písalo mi, že internet ide.
Háčik bol v tom, že keď som kúpil nový notebook s WIN tak v ňom som už mal zabudovaný antivírus. Keďže som nevedel, že mám v ňom už nainštalovaný antivírus, tak som si stiahol a nainštaloval "druhý". Chybou bolo to, že kvôli druhému antivírusu som nemohol spustiť internetové pripojenie(prehliadače). Skúsil som vymazať ten "druhý" antivírus a všetko v pohode išlo. Keďže mi to nedalo, šiel som k technikovi a on mi to potvrdil.
Presne ako to ty opisuješ, taký problém som mal aj ja.
Skús to, respektívne sa s tým pobav. Tam nie je čo pokaziť.