No zdravím. Včera niekedy okolo 17:00 sa mi stala jedna vec. Písal som si.. a zamrzol počítač.. reštartoval som ho.. a urobil nasledovné.. : úvodné "tít" .. potom naskočí biela úvodná obrazovka.. ďalšie "tít" .. a čierna obrazovka.. ktorá nechcela zmiznúť
chyba systému alebo v horšom prípade máš nečo v prdely ak si sa nehral s biosom a nastavovanim systému, tak zober recovery DVD ci CD... posledná záchrana
myslim ze to je len pad systemu a bude potrebne system nanovo instalovat.
v kazdom pripdade doporucujem aj tak pouzit :
Hirens BootCD 9.8
vypalis to na CD (je to ako image) , spostis to pri bootovani systemu a mozes otestovat aj jednotlivy HW ..ako funkcnost HDD , test RAM , atd. samozrejme je tam tych utilit roznych vyse 20.a medzi nimi aj tzv. MINI XP...akoby USB live system ..a cezen mozes pozalohovat data napr na externy disk
podla mna data sa daju zachranit repairom winu ak je to este stare dobre moje milovane xp pro a potom si zalohovat data a ked to bude vymazat disk a nainstalovat nanovo nech je to pekne ciste
alebo ako to robim vacsinou ja
vyberem disk ktori nejde a mam tam data slahnem tam novy na ktori dam win a zapojim stary skopirujem z neho popripade len na nom necham to co chcem a fungujem dalej
ps: nereinstaloval som win uz umna doma dva roky good luck mne vsetko ide ako ma
mne sa toto stalo raz, ked som si daavno na svojom ilegalnom windoze nevypol aktualizacie hned, nainstaloval som ovladace na grafiku a pri restarte to stiahlo a instalovalo aj windowsacke aktualizacie, medzi ktorymi bol aj microsoft genuine tool a kedze som mal neoriginal, tak mi to zablokovalo win.. nastastie to bol cerstvo reinstalovany takze hned bol na rade dalsi reinstall
keď ho máš vypnutý, tak ho vytiahni zo zástrčky.. chvíľu počkaj a zapni ho, malo by to nabehnúť, aj mne blbne pc, nie tak ako tebe, ale možno aj dosť horšie.. a funguje, je to istý spôsob reštartovania..
@23 len tak dalej a potom skoncis ako kamos ze sa ti dojebe disk a oprava ta bude stat novy disk a plus zachrana asi dat tak 15tis. takze len tak dalej
hojky...nevie niekto co mam robit ked mi nechce prehrat ziadny film...proste vlozim dvd a prehra ho ako cd ak ho vobec prehra a to iste mi robi aj so stiahnutymi filmami-iba zvuk v kazdom prehravaci!!!ja nechapem pred tyzdnom mi este secko hralo normalne a neviem o tom ze by som vymazavala daky program abo cooo!!!!!!!!!! kksabsolutne nic mi nejde!!!!
@28@galinka - nieje to vhodne jednak koli systemu coz sposobuje jeho castejsie pady ktore ziadaju reinstal..a navyse vzhladom na zlozenie celeho desktopu nahle vypadky prudu zostave skodia..a takze nielen disku sa tym znizuje zivotnost ale i ostatnym dalsim komponentom...a ako sa tym moze znicit je tu pisat zdlhave je to cely rad nadvaznosti a proste to prispieva v skratke k znizovaniu zivotnosti HDD a napokon moze viest i k jeho znefunkcneniu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja som prisiel o asi 200GB pre mna cennych dat a 250GB harddisk
Ja mám cenné údaje uložené aj trikrát na oddelených médiách - uložených nezávisle od seba
a ta dierna paska aj super cenu
» www.birdz.sk/forum/nikdyt-vi...
Chybný sektor HDD to podľa mňa nebude, to sa mi raz stalo a nehádzalo mi to čiernu obrazovku, ale BIOS písal nejakú chybovú hlášku...
v kazdom pripdade doporucujem aj tak pouzit :
Hirens BootCD 9.8
vypalis to na CD (je to ako image) , spostis to pri bootovani systemu a mozes otestovat aj jednotlivy HW ..ako funkcnost HDD , test RAM , atd. samozrejme je tam tych utilit roznych vyse 20.a medzi nimi aj tzv. MINI XP...akoby USB live system ..a cezen mozes pozalohovat data napr na externy disk
good luck
alebo ako to robim vacsinou ja
vyberem disk ktori nejde a mam tam data slahnem tam novy na ktori dam win a zapojim stary skopirujem z neho popripade len na nom necham to co chcem a fungujem dalej
ps: nereinstaloval som win uz umna doma dva roky good luck mne vsetko ide ako ma