aj somsa cudoval naco pises o ventilatoroch , sak ked ti pisalo ze problem je v grafike tak myslim ze chyba bude tam v ovladaci. Keby sa toto stane mne tak preinstalujem windows a uvidim. Ale tak podla mna sa spytaj radsej na pcforum.sk lebo tam ti urcite lepsie poradia. Inak ale k ventilatorom ja som mal tiez tri a aj tak sa mi zdroj prehrieval proste sa pomaly tocil po tych rokoch tk som ho rozobral naolejoval a isiel, ja len tak na ukor tych ventilatorov
inak citam ot este raz a som si isty ze jeden ventilator mas na procesore, co sa tyka chladiacej pasty tak pochybujem. v @1 si pisalze urcite sa neprehrieva tak ako myslis ze by bol problem s teplovodivou pastou? podla mna driver grafiky, neheheh
@kevin no sak pohode ked sa setky tocia tak jak majutak pochybujem ze sa zrazu zacal prehrievat to je blbost ked tak si pozri teploty cez nejaky program napr. speedfan atd. ale hovorim pochybujem, to bude grafika podla mna, najskor ovladac. odinstaluj ho uplne stahni najnovsi a nainstaluj ho znovu. stahuj zo stranky vyrobcu le to asi vies. Ak ne skus to pcforum, ja som len laik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
teoreticky mám 4 ventilátory, jeden na zadnom paneli (ktorý sa dá vypínať a zapínať), pod grafikou, na matičnej a ešte v podstate na zdroji