Hral som online hru a zrazu ma vyhodilo z hry.po par sekundach som zistil,že niesom pripojeny na wifi.piše,že niesu dostupne žiadne siete.Pritom na mobile som na tej wifine(dokonca 2 su).Vie mi niekto poradit?
tiez mam problemy s wifi ale take ze mi ukazuje ze som pripojeny a mam skoro plbe palicky ale nacitava mi stranku pol hodinu strasne nervy na to mam a neviem to vyriesit
Ak sa vies dostat do administracie routera (kludne aj cez telefon), tak si nastav iny kanal, na ktorom wifi vysiela. Minule sa mi stalo to iste a to kvoli tomu, ze zrazu kopu susedov s novymi routerami vysielali na tom istom pasme ako ja.
@tommyhot to by malo zmysel len ak by bol daleko od routra ale ked je blizko malo by mu to ist
no kazdopadne drz si odstup v kanaloch. Pri sirke pasma 20MHz aspon 4 kanaly a pri sirke 40MHz az 8 kanalov (co je v zastavanej oblasti uz dost problem.
Technicka podstata kanalov spociva v tom ze su vzdialene 5 MHz ale kazdy si zaberie 20 az 40 MHz okolo seba a preto sa potom rusia. Preto vyuzitelne kanaly su 1,5,9,13 alebo potom 3,11 - podla sirky pasma.
No tvoj problem odhadujem skor na to ze windows ma ulozeny profil wifi. Odporucam ti ist do centra sieti a tam mas spravovat bezdrotove siete, kde si vymaz profil wifi a potom sa pripoj. (Bude to od teba zase pytat heslo)
Je to choroba windowsov a ked blbne wifi tak skusaj toto. Druha rada je, ze aspon raz za 2 tyzdne resetni router. Pokial nepouzivas cisco tak ten OS sa za 2 tyzdne dost zabuguje.
@sylver987 ja mam router pol metra od stola a pomohla len zmena kanalu, nic ine. Je to vyse 8 rocny router. Btw na iPhone ma v pohode pripojilo, na macu ani za boha, windows je cez ethernet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mne sa to stáva, keď idem stlmiť zvuk,
ovládač je aktívny ?
no kazdopadne drz si odstup v kanaloch. Pri sirke pasma 20MHz aspon 4 kanaly a pri sirke 40MHz az 8 kanalov (co je v zastavanej oblasti uz dost problem.
Technicka podstata kanalov spociva v tom ze su vzdialene 5 MHz ale kazdy si zaberie 20 az 40 MHz okolo seba a preto sa potom rusia. Preto vyuzitelne kanaly su 1,5,9,13 alebo potom 3,11 - podla sirky pasma.
No tvoj problem odhadujem skor na to ze windows ma ulozeny profil wifi. Odporucam ti ist do centra sieti a tam mas spravovat bezdrotove siete, kde si vymaz profil wifi a potom sa pripoj. (Bude to od teba zase pytat heslo)
Je to choroba windowsov a ked blbne wifi tak skusaj toto. Druha rada je, ze aspon raz za 2 tyzdne resetni router. Pokial nepouzivas cisco tak ten OS sa za 2 tyzdne dost zabuguje.