prosim vas ma tu niekto skusenosti s dsl 2914r (ci ako ) routerom prednedavnom som ho musela preinstalovavat a teda som potom musela ist na 192.168.1.1 a dat prec tu fajku zo "skrut bezdrotovu siet" pretoze mi neslo pripojit na note.. a teraz som ho mus
To heslo tam predpokladam nemas povodne... Je mozne ze sa mu pri niecom vratilo zakladne nastavenie. Skus tam zadat to heslo co tam bolo povodne (ked si ho nepamatas, tak skus pozriet nejake papiere od toho routeru, alebo standardne meno: admin, a heslo ziadne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
skus radsej poriadne napisat oznacenie toho routeru, predpokladam, ze to bude default, tak skus
login : admin
pw : admin
alebo
login : admin
pw : default
login : root
pw : root
login : root
pw : admin
kombinacia tychto, ak ti ho nikto nezmenil
najprv si zadaj user a username, vykonaj instalaciu a nasledne zadaj si login a heslo ktore ti dal provider t-com ( mas ho v zmluve)...
@bumsakalaka prihlasis sa na tej adrese co si pisala a prehladaj nastavenia. Hladaj nejaku zalozku typu "security" alebo obecne nieco s bezpecnostou.