V poslednom čase mi nejako blbne tlačiareň. Keď dám niečo tlačiť, tak sa to len uloží do frontu a netlačí. Nerobí mi to ale vždy (len vtedy keď naozaj tie papiere súrne potrebujem ). Skúšam vymazať front,reštartovať počítač, vybrať z tlačiarne nejaké d
Tlačiarne majú veľmi dobrý cit. Cítia, že potrebuješ a si v strese, že nestíhaš. Preto k nim treba pristupovať milo, s kľudom, žiadne prudké pohyby a rýchle tlačenie.
Nenapisala si to najdolezitejsie, typ tlaciarne.
Nevadi, skusim ti pomoct inak. Problem s netlacenim moze byt vo viacerych problemoch, avsak medzi 2 najpravdepodobnejsie je
1.) ovladac a predvolby tlace
2.) chyba cartridgu/toneru (nehlasi ti ziadnu chybu, ze malo papiera, malo naplne v tlaciarni?)
@feklus Canon MF3110 (predpokladám že toto je to čo myslíš . Ja som doteraz ani nevedela, že nejaký ovládač (okrem toho na televíziu) existuje. Za hocijakú pomoc by som bola fakt vďačná
@igorv ale veď ja sa ku nej správam veľmi s citom, už takéto jej hormonálne výkyvy poznám.. ale tomuto nerozumiem
@erjedna žiadny zaseknutý papier, farba je v pohode, pripojené to je vo všetkom v čom to má byť.. Obidve tie stránky som už niekedy videla (stalo sa mi toto asi 5x), ale ak mi niečo aj z tých rád pomohlo, neviem čo to bolo (ale osobne som mala pocit, že skôr nič)
@abradabra» www.canon.sk/Support/Consume... XP&language=EN here is what u need, dole daj stiahnut a nainstaluj to. Teda este pred tym bys mala odinstalovat stary ovladac co mas v pc na tlaciaren
@feklus podľa tohto » support.epson-europe.com/onlineguides/sk... mám odpojiť kábel rozhrania. Sú tam dva káble, ale ako mám vedieť, ktorý je ktorý? Cítim sa strašne hlúpo. Jeden má takú veľkú koncovku a je celý taký tučnučký. Ten durhý je taký normálnejší, taká štvrčeková koncovka skoro. (a ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nevadi, skusim ti pomoct inak. Problem s netlacenim moze byt vo viacerych problemoch, avsak medzi 2 najpravdepodobnejsie je
1.) ovladac a predvolby tlace
2.) chyba cartridgu/toneru (nehlasi ti ziadnu chybu, ze malo papiera, malo naplne v tlaciarni?)
mozna pomoc
a.) » nasweb.sk/clanky.php?clan...
b.) » help.cinemaware.eu/index.php/Tlač...
A nakoniec, uz nepouzivaj windows XP.
@igorv ale veď ja sa ku nej správam veľmi s citom, už takéto jej hormonálne výkyvy poznám.. ale tomuto nerozumiem
@erjedna žiadny zaseknutý papier, farba je v pohode, pripojené to je vo všetkom v čom to má byť.. Obidve tie stránky som už niekedy videla (stalo sa mi toto asi 5x), ale ak mi niečo aj z tých rád pomohlo, neviem čo to bolo (ale osobne som mala pocit, že skôr nič)