Je tu niekto na Filozofickej Fakulte UMB? Som prijatý, ale mám v tom guláš. Konkrétne tie kredity, predmety, koľko akých predmetov musím zvládnuť na prejdenie semestra a ročníka a hlavne ako fungujú tie profilové moduly.
ja to doteraz neviem. tiez neviem, kedy vlastne nastupujem do skoly, kedy sa mam ist ubytovat na intrak, na ktory intrak sa mam ist ubytovat...treba si najst kamaratov, ktori tieto veci vedia a nasledne robit to co oni.
ja idem tiez na FF UMB a pokial som porozumel spravne tak z modulovych predmetov musis mat za 3 roky BC studia 20 kreditov a vzdy si vyberas jeden modul ktory ma dva predmety ktore absolvujes
@danosvk Ja som sa riadila stránkou školy tam je to všetko rozpísané spusti si túto stránku: file:///C:/Documents%20and%20Settings/ten%20s%20pach%20krve/Dokumenty/NOVY%20Sprievodca%20štúdiom%202016-17%20-%20bakalár%20(1).pdf
nájdi si tam svoj študijný program a máš to tam všetko uvedené - odporúčaný študijný plán aj počet kreditov koľko musíš minimálne nazbierať za jednotlivé kategórie predmetov za celé tri roky
@danosvk
napadlo mi to, že to možno nepôjde tu je to: ff.umb.sk/studium/sprievodca-studiom-2016-2017.html
spusť si túto stránku a otvor súbor s názvom: Sprievodca štúdiom 2016/17 - BAKALÁRSKY STUPEŇ ŠTÚDIA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nájdi si tam svoj študijný program a máš to tam všetko uvedené - odporúčaný študijný plán aj počet kreditov koľko musíš minimálne nazbierať za jednotlivé kategórie predmetov za celé tri roky
napadlo mi to, že to možno nepôjde tu je to: ff.umb.sk/studium/sprievodca-studiom-2016-2017.html
spusť si túto stránku a otvor súbor s názvom: Sprievodca štúdiom 2016/17 - BAKALÁRSKY STUPEŇ ŠTÚDIA