mám problém- keď chcem potvrdiť vytvorenie nového zápisného listu,tak mi napíše,že : ,,Dátum pre zaevidovanie zapisného listu nie je v povolenom časovom intervale." ...ale zaevidovať ho mám do 27.júla...tak ako to vlastne je?..btw ževraj až na zápise-čo
ahojte dievčatá....neviem ako je to s tými zápisnými listami ....mali by ste si už ujasniť, a začať písať k UMB aj fakultu, lebo pojem UMB je široký....ak ste z EF tak neviem, prečo si máte urobiť sami zápisný list....keď som ja bola prváčkou tak nám zápisný list oni zapísali + povinné a my sme len museli dopísať PVP a VP a v dalších ročníkoch si ho budete už kompletne sami zapisovať v priebehu letného semestra už keď nadávate na AIS tak by som bola zvedavá na vaše reakcie keď si bude celá fakulta naraz zapisovať rozvrh inak dúfam, že sa nenahneváte a ak máme nejaké otázky ohladom fakulty napíšte ....odpíšem vám veľmi rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale islo mi to v pohode..