Nie je tu náhodou niekto počítačovo zdatný? Na priváte mi nejde Wi-Fi na ntb.. Zaujímavé ale je, že predtým mi išlo vždy bez problémov, aj minulú nedeľu mi ešte išlo, ale na druhý deň už nie a odvtedy nejde. V internete problém nie je, lebo spolubývajú
Mas zapnute aktualizacie? Prodobny problem som riesil, nedavny update klasicky nieco dojebal a pocitac nemal ziadne meno, co uplne rozbilo komunikaciu s DNS. Pozri sa ako sa vola tvoj pocitac, ak tam nic nieje tak ho pomenuj, aj ked je mozne ze v registroch ti este bude chybat zopar riadkov, mozna to bude fungovat (ja som to opravil cez registre, ale nepametam si presne ktore tam chybali)
Ak to neni tym, tak mas mozno rucne nastavene DNS servery a mas tam neaku blbost alebo to DNS na tej wifi nefunguje, skus nastavit IP aj DNS na automaticky.
@nicolletz som rad ze ti to ide len si over komu tie DNS servre patria
Aby si tu o par dni nepisala "ukradli mi heslo".
Ked si dobrovolne nastavis dns tak utok typu phising je hracka
Inak 8.8.8.8 patri googlu ktory aj ked vieme ze zbiera data od ludi tak az tak ho nezaujimas aby ti kradol hesla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ak to neni tym, tak mas mozno rucne nastavene DNS servery a mas tam neaku blbost alebo to DNS na tej wifi nefunguje, skus nastavit IP aj DNS na automaticky.
ipconfig a pozri aku mas IP. Dufaj ze nieco ine ako 169.254.x.x
Ak mas nieco ine pozri ci mas aj branu
Ak mas oboje ine ako 169.254.x.x tak skus
ping 8.8.8.8
Ak dostanes odpoved x ms tak potom v nastaveniach si daj natvrdo dns 8.8.8.8
Navody mas vo vyssich komentoch
Aby si tu o par dni nepisala "ukradli mi heslo".
Ked si dobrovolne nastavis dns tak utok typu phising je hracka
Inak 8.8.8.8 patri googlu ktory aj ked vieme ze zbiera data od ludi tak az tak ho nezaujimas aby ti kradol hesla