ahojte potrebujem sa pripojit ku kamosovej wifi a po zadani hesla mi píše že k sieti sa nedá pripojit ( a áno heslo je správne ). Nejake návrhy ? Za každú radu budem vdačný
@mclovin89 hh som v BA na intraku na Dolnozemskej kludne dojdi ale dopravu ti zial nedokazem preplatit aj ked by som chcel lebo som na tom financne dost zle nakolko som student a vyplata z brigady nedosla ale skor by sa mi hodilo riesenie lebo netusim kde je problem
@patress112 Tak zrejme majiteľ routeru má nastavené filtrovanie Mac adries ...
Alebo má vypnuté DHCP a nastavenú statickú IP
Alebo vysiela na vysokom, alebo zarušenom kanály ....
Eventuálne router vysiela 802.11n a vy máte podporu iba 802.11g (v dnešnej dobe už menej pravdepodobné )
Poprípade router zblbol, treba ho zreštartovať ...
@77hanes77 ale jemu na ntb napisalo ze nespravne heslo tak nevim... ked som ho porovnal s tym heslom co mi dal spolubyvajuci na tu jeho wifi tak sedelo
@patress112 A je to heslo vôbec správne? ... ****prever najmä tie možnosti, čo ti napísal vyššie **** je to dôležité, aby sme sa mohli pohnúť dalej
Ešte ma napadá, či pre zmenu ty nemáš nastavenú statickú IP (klikni s pravým na štart - ovládací panel - centrum sieti - zmeniť nastavenia adaptéra - klikni s pravým na tvoj WiFi adapter a daj vlastnosti - klikni na "Internet Protokol Version 4 (ipv4) a daj vlastnosti .... zaklikni "Získať ip adresu automaticky"
@meaning_fullness Čiže seba za používanie rovnakého slovníka inde tiež považuješ za zúfalého? Mne je ľúto teba že si sa ulakomil na nejako pokecovú fuchtlu a za dva mesiace nam tu budeš vyplakávať o zlomenom srdiečku po tom čo si zistíl ako ti ju nakladali poza chrbát iní. Takže dúfam, že ti kritizovanie gramatiky príspevku na birdz fóre napĺňa dostatočne život, môžeš si tým potom kompenzovať svoje sračky.
@meaning_fullness Veď ja ťa neurážam sám sa predsa urážaš. Ak tvrdíš o človeku ktorý spravil to čo bežne robíš ty aký je zúfalec čo iné tým robíš? Najsmiešnejšie je na tom, že sa snažíš držať nad vecou. Nad tým ako tu opravuješ gramatiku a máš zo seba pocit hotového rofesora oxfordu a ako tu plačeš s plnou tlamou hovien o tom keď niekto použije kakané slová. Choď sa zveriť tejto úžasnej komunite radšej o tom koľkokrát si si dnes prdol a čakaj na hviezdičku pri statuse s kokotom v ruke.
Chalani, ak vám naďalej nepôjde Wifi router, tak odporúčam sa pozrieť po novom. Na hej.sk majú rôzne tipy a mám pre vás zľavu, vďaka ktorej dokážete ušetriť pekné peniažky » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Dúfam že som ti pomohol
Skús tú sieť vymazať zo uložených sieti, pripoj sa na ňu a zadaj heslo ..
(Nastavenia - siet - wifi )
Alebo má vypnuté DHCP a nastavenú statickú IP
Alebo vysiela na vysokom, alebo zarušenom kanály ....
Eventuálne router vysiela 802.11n a vy máte podporu iba 802.11g (v dnešnej dobe už menej pravdepodobné )
Poprípade router zblbol, treba ho zreštartovať ...
Na iné wifiny sa pripojíš bez problémov?
Ešte ma napadá, či pre zmenu ty nemáš nastavenú statickú IP (klikni s pravým na štart - ovládací panel - centrum sieti - zmeniť nastavenia adaptéra - klikni s pravým na tvoj WiFi adapter a daj vlastnosti - klikni na "Internet Protokol Version 4 (ipv4) a daj vlastnosti .... zaklikni "Získať ip adresu automaticky"