no..občas aj ja mám chuť ho hodiť o zem, ale občas ma prekvapí a ide v pohode mam ho krátko a tiež sa na ňom učím ale zatiaľ je to v pohode, občas mam chuť ho hneď vymeniť no čo už
@crashhp ani mne nešiel preto som si stiahla z netu
@kattyss nie na xperii sa nedajú uložiť hry na pamaťovku..ale nejakým spôsobom sa to dá urobiť..nájdeš si to hocikde na nete..ale ptm keď sa ti s mobilm niečo stane nemusia ti ho opraviť..tzv. stratí záruku
na X8 nejde ukadat na kartu tak ako aj na mnoho inach telefonoch so starsimi verziami androidov. a jedina moznost je flashnut tam inu verziu andoridu. viac info najdes o tom na xda-forum . cely link si velmi lahko vygooglis.
ja mam X8 od Vianoc a vymenil som už asi 10 ROMiek a nato aby si ukladala hry do pamäťky potrebuješ rootnuť mobil a nainštalovať si xrecovery, potom ti už stači si stiahnuť nejaku ROMku najlepšie Froyo 2.2.X verziu a tam si už možeš ukladať hry aj na pamäťku. Je to jednoduchý a bezproblemový postup. ja mam teraz Froyo 2.2.5 a je bezproblemová
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@kattyss nie na xperii sa nedajú uložiť hry na pamaťovku..ale nejakým spôsobom sa to dá urobiť..nájdeš si to hocikde na nete..ale ptm keď sa ti s mobilm niečo stane nemusia ti ho opraviť..tzv. stratí záruku