Ahojte ľudia, mám rootnutý mobil galaxy y, nahranú custom ROMku a drobný problémik. Všetko by šlapalo jak má, až na prehrávanie hudby cez slúchadlá. Vždy keď je pripojím k telefónu a zapnem hudbu, zo slúchadiel ide skreslený zvuk takmer pri každej songe.
stock android ako taký je good ale stock android od výrobcu telefónu je shit ... skús si stiahnuť Voodoo sound možno ti to upravý skreslený zvuk alebo ak máš nejaké púzdro na telefóne môže to byť aj tým mne sa to stáva na galaxy S sem tam
@colt1911 prehráva to skreslený zvuk v tom zmysle, že niektoré zložky hudby (napríklad bassy alebo neviem, v tomto sa až tak nevyznám) akoby neprehrávalo, alebo malo problém prehrať pri väčšine súborov, ale pri prehrávaní z youtube s tým nie je žiadny problém skúšala som sa babrať s tým v ekvalizére, ale aj ak pri jednej skladbe to bolo lepšie, pri ďalšej som musela všetko znova manuálne prenastavovať.. v mobile mám Audio Beats ®, nie je to niečo podobné ako to Voodoo Sounds?
stiahla som to Voodoo Sound, no, veľmi mi to nepomohlo, akurát mi to píše "sorry, this device doesn't run a kernel supporting extended sound vontrols", znamená to, že potrebujem nainštalovať custom kernel? či?
@colt1911 neviem, či len custom kernels, ale určite nie pre to ktoré mám ja
a dnes som ten mobil mala rozobratý, vyzerá to tak že predsa len je problém s konektorom :/ brat mi vravel že youtube prehráva v 3D a prehrávače v mobile v 2D (neviem či tomu rozumiem správne, malo by to byť to že v youtube hrá hudba rovnako do onoch slúchadiel, ale v ostatných prehrávačoch sa ten zvuk "rozkladá"), takže pravdepodobne je problém v tomto.. :/ ale aj tak ďakujem za ochotu pomôcť
@colt1911 len som parafrázovala môjho brata v tejto oblasti sa veľmi nevyznám, čo si si určite všimol proste môj mobil už prežil dosť veľa pádov, a pri nejakom sa pravdepodobne dačo poškodilo v konektore, brat vravel že tam mám dačo polámané takže by som potrebovala buď vymeniť konektor, na čo si ja ani brat netrúfame, abo do servisu (ale záruku pochopoteľne nemám) alebo sa zmieriť s tým že hudbu počúvať nebudem, alebo investovať do nového mobilu alebo sa poobzrať po nejakom playeri ktorý by prehrával na rovnakom princípe (teraz neviem, čo je mono a čo stereo) ako youtube
@darkestangel Vera všimol som si ale stále nechápem prečo hudbu z youtube to prehráva ale z prehrávača nie ....neverím jednoducho že to nieje SW chyba
Pádov hm.. Môj galaxy S má 2,5 roka a konektor stále funguje a to som ho 3 krát rozbil o stenu ten telefón a musel som kúpiť celú prednú časť s Amoled displayom ale mám pre teba dobrú správu Držím pred sebou svôj starý galaxy, presnejšie tú rozbitú prednú časť a ako tak pozerám konektor sa dá jednoducho vymeniť stačí rozobrať telefón a iba to vymeniť pretože to je ako
keby osobitná súčiastka ktorá je pripojená iným konektorom
@colt1911 tiež si myslím že za to môže softvér, veď práve preto som aj založila toto fórum
Tá výmena konektoru napadla už aj mne, nuž odradili ma dve veci, prvá, že nemám náhradný konektor, a druhá, že to tam treba letovať a s tým skúsenosti nemám, nepotrebujem si napríklad prepáliť dosku alebo čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a dnes som ten mobil mala rozobratý, vyzerá to tak že predsa len je problém s konektorom :/ brat mi vravel že youtube prehráva v 3D a prehrávače v mobile v 2D (neviem či tomu rozumiem správne, malo by to byť to že v youtube hrá hudba rovnako do onoch slúchadiel, ale v ostatných prehrávačoch sa ten zvuk "rozkladá"), takže pravdepodobne je problém v tomto.. :/ ale aj tak ďakujem za ochotu pomôcť
no a čo sa týka toho vadného jacku tak máš 3 možnosti:
pokazená časť L ...nepojde lavé slúchadlo
P... nepojde pravé
"mínus" ...pojdu obidva úplne slabúnko
Povedz bratovi nech sa prizná že sa mu s tým nechce babrať
Pádov hm.. Môj galaxy S má 2,5 roka a konektor stále funguje a to som ho 3 krát rozbil o stenu ten telefón a musel som kúpiť celú prednú časť s Amoled displayom ale mám pre teba dobrú správu Držím pred sebou svôj starý galaxy, presnejšie tú rozbitú prednú časť a ako tak pozerám konektor sa dá jednoducho vymeniť stačí rozobrať telefón a iba to vymeniť pretože to je ako
keby osobitná súčiastka ktorá je pripojená iným konektorom
Tá výmena konektoru napadla už aj mne, nuž odradili ma dve veci, prvá, že nemám náhradný konektor, a druhá, že to tam treba letovať a s tým skúsenosti nemám, nepotrebujem si napríklad prepáliť dosku alebo čo