Ahojte. Chcela by som sa vás opýtať ako dlho ste nemohli normálne hrýzť po nasadení fixného strojčeku? Lebo ja ho už mám nasadený týžden a ešte stále nemôžem nič normálne hrýzť lebo ma pri tom bolia zuby . Bojím sa že mi to tak ostane až kým mi ho nedá
nie nie neostane neboj sa. ak ti ho teraz nasadila prvykrat, tak to trva tyzden a mozno trosku viac kym ta to prestane boliet, mne ked ho nasadili, bolel ma aj dotyk prstom v okoli ust, cele som to mala citlive. potom to ustupi a nebudes citit absolutne nic lenze ako budes chodit s tym na kontroly,myslim ze kazdy mesiac sa chodi, tak zubar ti to tam upravuje a vymiena drotiky, tak zakazdou takouto upravou ta to zase bude boliet, ale podotykam, ze menj ako prvykrat a len nejaky den,alebo dva. cize dva dni do mesiaca to zvladnes, budes jest iba jogurty alebo tak neboj sa
neboj, ono to za chvíľu prejde..a keď ti bude doťahovať, bude to boliet ale tak mne pomáha keď si umývam zuby tak poriadne pritlačím, alebo potom stiskam ďasná, proste vyvyniem tlak, bolí to vtedy ale zas potom rýchlejšie prestane..dúfam že som to nenapísala ako hotentót a že je to zrozumiteľné..
neboj sa, prestane to mňa to prestalo bolieť do cca 2 týždňov a ako bolo už vyššie spomenuté, tak vždy keď ti to bude doťahovať tak ťa to bude zas bolieť..ale to max. týždeň
jop ja som sa tiež bala ze mi to tak zostane a chcela som si to strhnut dole..len to neslo a zacalo ma to boliet este viac za takych par dni budes vediet rozhrist makke masko alebo tak a za dva-tri tyzdne aj odrhyznut z bagety..aspon schudnes no ja som to brala takto
diky všetým za rady kamkoška mi vravela že to bude bolieť keď mi to bude doťahovat len som sa bala že ma tie zuby neprestanú bolieť lebo kamatát vravel že ho to po týždni prešlo a mňa ešte nie
Nebooj, mňa to bolelo tak týždeň-dva, ono to prebolí, zvykneš si a za chvíľku ani nebudeš vedieť, že ho máš . Po doťahovaní ma to veľmi nebolelo, dalo sa to... bude to v pohode, ešte trošku vydrž .
bolelo ma to prvé dva dni... niekedy sa mi pri jedle odlepila tá vec zo zubu, tak mi ju zubárka musela znova nalepiť... niekedy sa mi ich odtrhlo aj viac... takže som tam raz za čas chodila... a spočiatku som si prvé dni všetko krájala aj chleba, ale potom som už jedávala normálne všetko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@stenatko nevieš o čom hovoríš čo ja by som dala za nočný (ach)