Netvrdím že nemám schopnosť mať rád jednu ženu, ale každá je iná - zaujímavá svojím spôsobom. Raz (niesom na to hrdý) som bol nútený "vychádzať" s dvoma ženami tak aby som tú druhú nestretol a naopak. Asi viete že časovo to bolo úplne zle a z mojej skúsen
počkaj...na čo sa vlastne pýtaš?...Ty chceš radu ako podvádzať? ...Dúfam že raz pochopíš, že to čo robíš je vrcholne sebecké a vyplýva z toho to, že nemáš rád ani jednu z ,,tvojich dvoch žien,, ked robíš to čo robíš...
pocuj ja som za toto už zaplatil a dosť vysoku cenu. Takú by si nechcel platiť ani za vraždu. Ja len že kedysi som takých ľudí odsudzoval - ale pozor pozor nikdy nehovor nikdy a netvrď že tebe sa to nikdy nemože stať. A možeš v tom byť aj celkom nevinne. Až zažiješ potom sa zbadáš.
no ked už máš dve tak to rob aspoň premyslene a zaspisuj si približne s ktorou sa o čom bavíš, telefon si schovávaj, bacha na poštu nech ti do nej nelezú... nezverejnovať fotky na nete spoločné by bolo dobré. bacha na alkohol a nepopleť si mená. veľa šťastia!
grey ty tu nevyjadruješ tvoj názor na túto tému, a ani nevyjadruješ nič čo by mnou dokázalo "pohnúť". A dokonca z teba nehovorí ani morálka. Hovorí z teba závisť a to ľudí kazí a to až tak že sú napokon sami a málokto sa o nich zaujíma. Prestaň s tým.
Mal by si si vybrat 1 s nich. A nie byt s oboma naraz. Je to od teba hnusne. Nemam osobne skusenosti,ale kamarat mal takyto podobny problem. Nakoniec nedostal ani jednu. Pokazil si to a dievcata to zistili od inych ludi. Nakoniec ho ta 2 nacapala stou 1. Treba proste si vybrat. Kym neni neskoro.
Nič čo sa týka vzťahov sa mi nehnusí viac ako takéto zavádzanie, faloš, klamstvá a pretvárka. Pokiaľ ťa najviac hnevalo to a najväčší problém bol v tom že si si nepamätal čo s ktorou tak si proste obyčajný chudák...
@echoechoecho to je sice pravda ale fakt je ze to nebolo spravne a ani nieje. Vies ono všetko sa dá vysvetliť, bohužiaľ nie všetkým. (k podaktorým ktorý nevedia veci správne pochopiť sa vyjadrovať ani netreba lebo za tú námahu ani nestoja)
@unmondemeilleur spravne to nie je....len tuna ho vsetky zenske okrem @kokosovyorech verbalne kamenuju a najradsej by ho videli mrtveho, a bol by som zvedavy, kolko z tych zien bolo absolutne vernych, chodili alebo balili vzdy iba jedneho chlapa, nechali sa pozyvat na rande vzdy iba jednym chlapom, a s dalsim sli az ked vedeli, ze s tym prvym to nema zmysel.....
@unmondemeilleur venovala som dva roky života/aj ked dobrovolne/niekomu ako si ty.dlho sm si myslela ze tito ludia nie su schopni lubit. teraz by som to opravila.tito ludia su schopni lubit len samych seba.sorry, just my opinion.inak platí pravidlo, že ak sa rozhoduješ medzi dvomi, ani jeden z nich nie je pre teba ten pravý.a k vete "bol som nuteny vychadzat s dvomi"radšej nemám komentár, len toľko, že kým si to sám v sebe neutriediš, kto si a čo hľadáš, mal by si byť len kamarát a každej babe čo od teba bude chciet nieco viac, zakývat .spravis jej tym sluzbu. a aj sebe.
Seriózne odpoviem. Som v rovnakej situácii,nie že by som chcel. Ale proste sa stalo,že.. mám rád obe,každú iným spôsobom. S jednou som chodil-nechala ma /vážny dovod-nie že by nám to neklapalo/ bol som zrútený a len tak som začal viac chodiť von sa vyvetrať. Až som začal mať viac než len rád jednu kamarátku. No k ex tiež ešte niečo cítim.
A keby sa dalo spojím ich do jednej a bolo by to dokonalé..neviem z toho von,ani jednej sa nechcem vzdať. Tiež som odsudzoval takých ludí,ale.. never say never.
a suhlasim aj s tym, ze clovek nikdy dopredu nevie, ako sa zachova, lahko sa hovori "take nieco by som nikdy nespravil/a", az dokym pride situacia, kedy sa cloveku stane nieco, alebo sa zachova presne podla spavania, ktore predtym vylucil
k @unmondemeilleur myslim si, ze prave v tomto momente sa snazis konat alebo konas, ako najlepsie sam vies/mozes a to je pozitivum...ale do buducna by som sa na tvojom mieste uz vyhla vztahu s dvomi zenami naraz, lebo je to dost nefer a podrazacke
posledné dva príspevky sú presne to čo som od tejto témy očakával a niečo mi dali do života. Konečne. Ste zrelý ľudia s názorom ktorý vám môže nejeden závidieť - a to v skratke: nesúď ostatných lebo budeš súdený. Dúfam len že si raz odpustím, na druhú stranu už viem že nikdy viac sa do niečoho takého nedám, díki moc.
Je to ťažké, no... ale tak sa fungovať nedá, musíš si vybrať. Ja by som ale poradila- rozhodni sa čo najskôr, ktorú si vybrať, alebo si to niekde zapisuj, o čom si sa s nimi bavil, lebo to s oboma skončí ešte skôr, ako v tom budeš mať jasno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
... ja ti to každopádne doprajem, no čudujem sa, ako si nemožeš zapametať čo si ktorej hovoril, šak to neni až také ťažké
si neinteligentný a tvoja pamäť je slabučká.
keď chceš byť veľký jebač tak musíš mať aj niečo v hlave inak si nielen jebnutý neverník ale ešte aj trápnučký debil. díky, čau!
osobne si myslím, že som mala viac žien ako ty
ale inak, problém jak riť, fakt.
dik
A keby sa dalo spojím ich do jednej a bolo by to dokonalé..neviem z toho von,ani jednej sa nechcem vzdať. Tiež som odsudzoval takých ludí,ale.. never say never.
a suhlasim aj s tym, ze clovek nikdy dopredu nevie, ako sa zachova, lahko sa hovori "take nieco by som nikdy nespravil/a", az dokym pride situacia, kedy sa cloveku stane nieco, alebo sa zachova presne podla spavania, ktore predtym vylucil
k @unmondemeilleur myslim si, ze prave v tomto momente sa snazis konat alebo konas, ako najlepsie sam vies/mozes a to je pozitivum...ale do buducna by som sa na tvojom mieste uz vyhla vztahu s dvomi zenami naraz, lebo je to dost nefer a podrazacke