Neviete prosím Vás niekto ako by sa dal opraviť zaseknutý objektív na fotoaparáte? Nie je to žiadna zrkadlovka jednoducho normálny digitálny.... chcela som ho zapnúť a on sa vysúval a zrazu sa mi zasekol.... ak nik nič nemá tak ho pošlem do servisu, len s
Skor ako das do servisu sa poinformuj, ake maju podmienky, niekedy je oprava drahsia, ako novy fotak... mne sa len zasekaval sem-tam, ta som rozobral a koniec... je to velmi jemna technika... ale som rad, ze zomrel tu doma, nez niekde na dovolenke pri foteni...
Presne toto isté sa stalo aj mne, nepomohlo ani pobúchanie...Rozobrať by som sa to s mojimi technickými schopnosťami bála, takže som si kúpila nakoniec nový,pretože vyšiel oveľa lacnejšie ako oprava toho predošlého...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Problém v elektronike alebo skôr nejaký mechanický problém, možno si ho niekde buchla a odvtedy má problém sa zasunúť/vysunúť.
Skús ešte či nie sú slabé baterky.
A ináč.. asi servis.