Vyskytol sa mi malý (dosťveľký) problém. Ak si len tak chatujem na internete, alebo som na youtube, tak môj pc sa chová jednoducho a správne. Ale akonáhle zapnem nejaký program náročnejší na výkon, pinnacle studio, adobe premiere pro, atď.,
mal som podobný problém akonáhle som kúpil nový zdroj PC šiel 1 rok dobre a potom sa v ňom zas niečo pokazilo tak som sa na to už vykašľal a kúpil nový
1.) prehrievanie grafickej karty alebo CPU (otestuj v zatazi teploty)
2.) slaby zdroj (nenapisal si zostavu a aky mas zdroj) -> prehrievanie zdroja, nedostatok vykonu vzhladom na vykon vydavany CPU a grafikou
3.) chyba RAM - nedostatok ram, vadne sektory
V systeme si mozes najst spresnenie nastaveni obnovy pri zlyhani systemu :
odskrtni restart alebo mas v system roote si mozes pozriet log po zlyhani systemu, tam by si mal mat zaznamenanu pricinu problemov
Ako dany subor precitat najdes tu ( » support.microsoft.com/kb/315263#metho... ) alebo use google : how to open memory.dmp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
2.) slaby zdroj (nenapisal si zostavu a aky mas zdroj) -> prehrievanie zdroja, nedostatok vykonu vzhladom na vykon vydavany CPU a grafikou
3.) chyba RAM - nedostatok ram, vadne sektory
odskrtni restart alebo mas v system roote si mozes pozriet log po zlyhani systemu, tam by si mal mat zaznamenanu pricinu problemov
Ako dany subor precitat najdes tu ( » support.microsoft.com/kb/315263#metho... ) alebo use google : how to open memory.dmp
mozno ti bude napomocne pri hladani problemu aj toto:
» www.cyberlink.com/support/faq-con...