Potrebujem zistit ako znova zapnem cetrum zabezpečenia . Nejako záhadne sa my vypol a nechce sa zapnut skúšal som aj cez služby v nastrojoch pre správu ale tam sa naskytne další problém . Nechce zobrazit nejaké prvky ActiveX ....takže nevim
@tomtoylc v prvom rade ta lutujem ze si to kupil mohol si kupit 7 tak skusal som to a ides na to takto ? : ovladaci panel system a zabezpcenie a tam mas celi zoznam ako firewall a tak a ak sa smiem spytat aky mas antivirus ? totiz to ja som mal vir co mi nedovolil zapnut zabezpecenie a nemohol som nainstalovat ani antivirus
@stuntbiker ....ved ja mam windows 7 a mam aj antivirus ESET NOD 32 ...robil som aj kontrolu a virus by tam nemal byt v PC ....a firewall my ukazuje že ho mam zapnutý (brána windows firewall) ale stále my ukazujé dole v pravo v lište že mam ,,vyriešit promblem,,(1 duležitá sprava)
@muf ...už som to riešil ...ale aj tak my to stále ukazuje ...ale drbem na to ved mam antivirovy preogram tak nepotrebujem mat další ...a nepotreben veci nemam zapnute práveže naopak všetky chujoviny mam vypnute ale uplne vymazané
@muf ...ja ho nezhánam, to má každý wind. ...riešim len problém... stále my ukazujé dole v pravo v lište že mam ,,vyriešit promblem,,(1 duležitá sprava)...a mam ho v češtine nie v ang.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
..kvak..
..kvak..
tak neviem teras v čom je problem
..kvak..