Mne vsetko samo zhaslo, a na diskoch neostalo nic, ani jeden jediny pouzitelny subor. Hudba, filmy, fotky, dokumenty, programy, . . . nic. Poslednou dobou sa neviem zbavit disketovej mechaniky, ktora fyzicky neexistuje (teraz sa tvari ako nezname zariadenie). A obnova systemu sa tvari ze je-nieje. Nemozem obnovovat, nemozem vytvarat body obnovy.
ale je to tu ako vzdy .... kopec komentov a ani jeden sa netyka problemu... ze vista je zla? ja v nej vidim len jednu nevyhodu a to ze je pomalsia ako ine winy co pri silnejsich pc necitit ... jeden povie ze sa mu nepaci a uz to ide retazovo dalej ... su tam take iste problemi ako pri xp ci 7, len pri viste to vnimate tak ze vista je pi**vina ... keby sa kazdy problem riesil tak, ze "aaa nemam na to nervi, skusim nieco ine".... tak este stale zijeme v jaskyniach
Myslím, že po XP-čku to išlo dole vodou s windowsom... ja mám Win 7 a presne toto isté mi robilo... potom fakt aktivovať kľúč pomocou jedného z kódov a bude to šlapať... ale fakt neviem či je to tak aj s Vistou... ja som za staré dobré XP-čko, ktoré fungovalo a neboli s ním takéto problémy aké sú s Vista a Win 7
dlhe dva roky som pouzival vistu, bol som spokojny, jedine krive slovo som na nu nemohol povedat....potom sa cely notebook pokazil (nie softwarova chyba) a pouzival som XPcko na starom pocitaci... nic moc to nebolo, predsa len, VISTA mi krajsie pasovala do oka
a to XPcko mi tiez vypisalo tuto hovadinu, ze som obetovou kriminality, no akoknahle som si nainstaloval windows live a NELEGALNY office, vsetko bolo ako predtym
preto nadávate na Vistu lebo ste blbý do toho, to čo sa ti stalo sa stávalo aj pri XPčkach a verím že aj na win7, stačí sa obrátiť na servisné centrum microsoftu, keby si trochu zagoogle tak to máš, Vista sa sama len tak nezačne reinštalovať, to len keď nejaký blb nechtiac spustí system restore(alebo má blbý antivir alebo tam nemá nič), to čo za bludy tu píšete to nie je pravda, také veci sa stávajú len BFU užívateľom
len teraz neviem či sa to stalo pri OEM alebo krabicovej verzií, ale tipujem že OEM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale inak mi Vista nikdy nerobila taketo zlo.
Na druhej strane 7 je zatial O.K.
@pernik z vlastnej skusenosti poviem ze zerie o cca 300 MB ram viac a treba lepsiu grafiku koli UI (este ze mam Ati Radeon HD 4870
@torpedo08 prepac ale asi taka legalna nebude... alebo si sa stal obetou poriadnych piratov
čo s tou vistou ľudia robíte? už ju mám 3 roky a okrem občasných výpadkov sa toho veľa nestane,
@torpedo08 Kde si prosím ťa kúpil tú Vistu???
A našiel som si potom odpoveď medzi tými komentami typu: Vista je zlá a pod. dosť zbytočných komentov potom
a to XPcko mi tiez vypisalo tuto hovadinu, ze som obetovou kriminality, no akoknahle som si nainstaloval windows live a NELEGALNY office, vsetko bolo ako predtym
len teraz neviem či sa to stalo pri OEM alebo krabicovej verzií, ale tipujem že OEM
hm no a uz mi to nerobi dnes nwm co to bolo.