Mám taký problém... Keď idem na facebook strašne dlho sa načíta a potom mi vypíše -Problém pri načítaní stránky- skúsila som aj reštartnuť notebook ale stále to tam vypisuje. Neviete čo to môže byť? :/
nebudem sa smiať lebo mna to sere tiež, ale brácha to zisťoval, nejaká sieť vypadla čo spravuje fb a preto to nejde načítať.. skuste si dať do googlu prečo nejde facebook a mate tam hned take forum kde to vysvetluju.. nebojte naskočí
predpokladam ze mate vsetci pripojenie na wifi aj ja som to maval, nemohol som sa pripojit na fb, gmail atd - ale pritom napr birdz mi isiel a dlho som nevedel co sa deje, z fb by nemal byt problem - ostatnym fachci v pohode..
Restartujte si wifi router, a pripojite sa zasa bez prblemov.
@didlinkas to sa da predca spravit aj inak pod za kamoskou co bola v skole a da ti ulohy , zavolaj niekomu z triedy , urcite tvoji spoluziaci nechoda len na facebook , mozno chodia aj na pokec a mozno si tam s nimi pises , napis im tam , alebo si spravis ulohy v pondelok v skole
1. čím to je že ľudia nevedia pochopiť že keď im nejde JEDNA stránka (alebo pár stránok a zvyšok internetu funguje v pohode), tak je to problém danej stránky a nikto ti s tým neporadí a nemáš si ako pomôcť, len počkať kým to dá do poriadku vlastník stránky? čistá logika, nič viac.
2. nemáš mobil/mail/icq/msn/skype/jabber/birdz nick ani na jedného jediného spolužiaka? zaujímavé... depresívne...
@midnight Nemusi to byt uplne tak. Namatkovo ma napada situacia: Stranka ma problem s DNS, ty pouzivas providerov DNS server, ktory si ulozi blby zaznam a kym sa refreshne, tak ti nepojde kludne jedna stranka, zatial co ostatnym ano.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Restartujte si wifi router, a pripojite sa zasa bez prblemov.
..kvak..
1. čím to je že ľudia nevedia pochopiť že keď im nejde JEDNA stránka (alebo pár stránok a zvyšok internetu funguje v pohode), tak je to problém danej stránky a nikto ti s tým neporadí a nemáš si ako pomôcť, len počkať kým to dá do poriadku vlastník stránky? čistá logika, nič viac.
2. nemáš mobil/mail/icq/msn/skype/jabber/birdz nick ani na jedného jediného spolužiaka? zaujímavé... depresívne...
(ale v zasade suhlas)