Mám taký menší problém...od rána nejde zapnúť mobil ( kúpený pred cca 2 mesiacmi ). Ešte večer okolo 23:00 bol nabitý na 43%. Batéria mi obvykle vydrží tak 3 dni. Dal som ho na nabíjačku, zaplo sa červené svetlo ( nabíjanie od 0% ? ) a stále nejde zapnúť.
nebudem zakladat inu temu zbytocne, tak ak niekto vie moze poradit aj mne, nemozem sa dovolat z mobilu na jedno tel. cislo, nechapem preco, na ine mozem v pohode....
Nechcem zakladať novú tému... Ale mám prvý krát android telefón a počas prehrávania mp3 tie pesničky pauzuje. Telefón je slabý, no napr. video, prípadne rádio alebo internetový podcast, mu problém nerobí
ešte dočkaj. jasom tiež mala dojem, že to nemôže byť vypnutie nedostatkom šťavy ale bolo, i to červené svetlo tomu nasvedccuje chvilu pockaj a pak ho zapnes.
Nechcem zakladať novú tému, ale príde mi totálne stupidné, ako tu @Koprdil a @Tonevymyslis nechcú zakladať novú tému a pri tom sú ich problémy úplne rozdielne!!!
@Ortego ,
skús vybrať baterku a vložiť naspäť a ak nepomôže, tak nabiť univerzálnou nabíjačkou externe.
Kryt sa dosť ťažko otvára, tak som čakal, či sa to nejako nabije a potom som skúsil ( po hodine ), ale nič. Baterku som už vybral, mobil už funguje, ale pre zmenu zase nejde SIM.
Takže znovu to musím rozobrať tak či tak, ach joooj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Vie niekto poradiť čo s tým?
@Ortego ,
skús vybrať baterku a vložiť naspäť a ak nepomôže, tak nabiť univerzálnou nabíjačkou externe.
Kryt sa dosť ťažko otvára, tak som čakal, či sa to nejako nabije a potom som skúsil ( po hodine ), ale nič. Baterku som už vybral, mobil už funguje, ale pre zmenu zase nejde SIM.
Takže znovu to musím rozobrať tak či tak, ach joooj