Moja kamoska ma taky problem .... Jej rodina chce abi si vzala jedneho chlapca on je velmy bohati ,,, a jej mamka vzi hovori ze ona vie co je prenu najlepsie a tak ja som jej poradila nech si snimi sadne a porozprava ze ho nechce ,,, ze vraj to skusala a
Kamoške predsa nemôžu rodičia vyberať partnera pre život =D Ale ak nemá odvahu sa im postaviť ,tak nemá na výber a poserie si život s človekom ,ktorého nemiluje.
No tak ja by som sa jej mamky opítala ci si svojho muža braala z lásky alebo pre peniaze.....ze nech zo svojej dcery nerobi zlatokopku...aalebo nech si vybere ze ona odite od nic ak ju do toho budu nutit
Nech ich nepocuva co jej z toho poserie si zivot.A mamke nech sa vyserie na hlavu radsej nech sa osamostatni najde si akeho ona chce a nech si zije svoj zivot.
Nech to dievča zavolá na sociálku alebo linku dôvery! Toto ozaj nieje normálne, veď je 21. storočie.
Zrejme už mala 18, takže je dospelá a môže si robiť čo bude chcieť, čiže môže kľudne odísť od rodičov a ísť bývať niekam k dobrým kamarátom, alebo niečo v tomto štýle.
Musí sa postaviť rodičom, nemôže byť celý život s niekym koho nechce sama. Nech si zavolá pár kamarátov, aspon jedného, napr. teba, aby sa porozprávali všetci z jej rodinou. Vysvetliť im, že tak si pokazí celý život, a že jej nezáleží na tom že je bohatý, ale že ona ho nechce. Nie sme predsa v časoch dávno minulých ale v 21. storočí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Kamoške predsa nemôžu rodičia vyberať partnera pre život =D Ale ak nemá odvahu sa im postaviť ,tak nemá na výber a poserie si život s človekom ,ktorého nemiluje.
Každopádne, ani by ma nehlo. Zbaliť kufre a ísť dopiče od takej mamky.
velmI
bohatY
vzDY
pre ňu
s nimi
bY
bY
vY
Znamka: 5-
"Celý svet sa točí pre kus papíra,pre kus papíra brat brata zapíra"
"éčka idú k éčkam, centy k centom,pamataj si, lóve hýbu svetom."
Zrejme už mala 18, takže je dospelá a môže si robiť čo bude chcieť, čiže môže kľudne odísť od rodičov a ísť bývať niekam k dobrým kamarátom, alebo niečo v tomto štýle.
Musí sa postaviť rodičom, nemôže byť celý život s niekym koho nechce sama. Nech si zavolá pár kamarátov, aspon jedného, napr. teba, aby sa porozprávali všetci z jej rodinou. Vysvetliť im, že tak si pokazí celý život, a že jej nezáleží na tom že je bohatý, ale že ona ho nechce. Nie sme predsa v časoch dávno minulých ale v 21. storočí...