Zdravím,
v poslednom čase sa mi pomerne často stáva na mobile, že mi niekto volá a mu začne hovoriť to klasické "090...". No skratka ako keby som mal vypnutý mobil, alebo mimo signálu. A hneď nato mi dojde správa, že sa mi pokúšal dovolať ten a ten...Prit
aký máte mobil pane...či je vykonaný root, prípadne aká ROM-ka ... kedy to začalo atď atď atď ... veď tu nie sú kuzelnici že si všetko máme z prsta vycucať
@onetouch no malo info na urcenie priciny , napriklad iphonisti sa stazovali pri stvorke ze mali problem v telekome a problem ze bol v zapnutom 3g, ale je toho fakt vela a ani si nenapisal mobil, operatora, OS no nic, ale podla skusenosti to bude asi romka.
@melancholik@niktozaujimavy je to Xperia S, android 4.1.2, operátor Orange...s mobilom som nikdy nič nerobil okrem bežných veci...nerobí to vždy...možno tak polka telefonátov
@onetouch skusal si aktualizovat? alebo skusit nejaky custom rom, popripade pozri v nastaveniach sieti ze co mas predvolene v mobilne siete a tam je rezim siete, pozry co mas ci gsm alebo wcdma, ono moze byt toho kvantum veci, ak ti to ale nerobilo predtym tak by som dal reset na tovarenske alebo factory. mozno ti nieco niekde sa prestavilo. inak mas v info o telefone stav a tam mas aj signal aj vsetko skus si mrknut ked ti to bude robit ci ti nepoklesli dBm.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty