Potreboval by som poradiť s problémom. Meriam 172cm a vážim 120kg. Lenže podľa tabuliek by som mal vzhľadom na svoju váhu, merať cca 2,2m. Čiže to znamená že mám asi nejaké problémy s rastom, keďže mi to tak ukazujú tabuľky. Sú nejaké lieky
@johny33 a nenapadlo ta schudnut na taku vahu aku by si mal mat vzhladom na svoju vysku? lebo narast nenarasties s tym ti tazko neikto pomoze ale schudnut mozes a potom bude vsetko v pohode
@johny33 mal by si zmeniť zadanie - nehľadaj tabletky na rast, ale premýšľaj nad tým ako schudneš...170cm a 120Kg a 13 rokov - buď máš nejaký zdravotný problém, alebo si sa zanedbal...ak je to to druhé, tak nežer a cvič, ak prvé tak skôr vyhľadaj odborníka (ale nie tuna)...
proste najskor mas dosrate hormony...pri takejto vyske zdravy clovek v podstate ani nemoze mat taku vahu ani keby zral neviem kolko...chod na endokrinologiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
(ach)
@matwejo teba by mali zmazať, lebo mi tu očividne dávaš do fóra komentáre, ktoré s témou nič nemajú
@lucy92 tak zvážim teda aj túto možnosť
jj tvoja mater za to môže, že ti neprestrihne kábel od internetu. vylez von a skús trollovať v realite, to možno ešte bude funny.
Možno to bude aj väčšia zábava, ako si tu doberať mňa, malého úbožiaka
máš predsa 120 kíl, to si skôr malý traktor a nie malý úbožiak.
je naj!
@sugy1 nevieš kde sa dá kúpiť?
je to váhou. a tie tabulky totalna glupocina
priberaním nerastieš
made my day
DDDDDDDDDDDD inak zabil si @johny33