Mam pravobyt ziarlivy? Mal som dve priatelky, ktorim som veril, ktore som miloval a podvadzali ma obe. Teraz mam tretiu a som opatrny a strasne ziarlim. Je velmi pekna (nehovorim to preto ze je moja priatelka, ale vela chalanov po nej ide), tak je to este
Ked si nedierujete navzajom,tak e to o nicom…tu nejde o to,ci je pekna alebo skareda,ale ci ju budu zaujimat ti ostatni,ked po nej idu,alebo ci ta ma vazne rada…ziarlivost je zbytocna
@mm47 mne len pridu vtipne obcas tie statusy zien na fb ze - muzi nedokazu milovat, a ze stale ich ina zaujima a ze dokonaly muz neexistuje, a ked si najdem priatelku, snazim sa aby jej bolo dobre, chodim za nou, nekricim na nu, nebijem ju, hladkam ju a neviem co este chcu tak ma podvedu -) tak nie je to potom odveci ked ma kazda taky status? ci to len ja natrafim na take husicky stale?
@peter678 uhm sorry.. nebolo jasne napisane ci v tom istom case, alebo nie... no ja si myslim, ze ked je clovek ziarlivy tak si tu neveru nejak pritahuje.. ja som napriklad neni vobec ziarlivy a neviem o tom, ze by ma niekedy nejaka podviedla.. skor som sa stretol s tym, ze to frajerky sralo, ze vobec neziarlim... ale to je ich problem.. ja si z picovin hlavu nerobim... podjebe ma jedna, dovidenia, raz pride lepsia...
Môj priateľ s tým máteraz tiež trochu problém práve kvôli zlým skúsenostiam. Radím ti len spraviť čo najviac a dôverovať jej. nie je to jednoduché ale to že tamtie boli piče nemá nič s tým aká bude ona
@peter678 jééééj, no, za to, že je pekná, alebo že je sviňa/husička/akékoľvek iné zvieratko ťa ešte nemusí podvádzať, o mne hovoria že som jedno aj druhé, ale svojho priateľa by som nikdy nepodviedla. Za to, že po mne každý čumí ešte neznamená, že jeho záujem budem opätovať
Proste, u normálnych ľudí je to asi tak, že keď je ku mne niekto milý, hladká ma, túli sa ku mne, a vidím že ma má rád, tak nemám najmenšiu chuť mu ublížiť tým že by som ho podviedla.
To aká je tvoje priateľka musíš vedieť sám, ale trošku žiarliť je zdravé podľa mňa, samozrejme nie hysterická scéna keď ju vidíš rozprávať sa so spolužiakom, ale len tak trošku buď opatrný, ale nepreháňaj to, a hlavne, keď ju chcú aj iní nič si z toho nerob, nikde nie je napísané že je to obojstranné
@candy36 na tuto poslednu nehovorim ze je husicka, ale ked som mal dve a obe ma podviedli a ja som im nic neurobil tak neviem uz ako mam verit dalsej. co ak aj tato ma podvedie?
@peter678 daj jej po hube, ak ťa podvedie ja neviem, ja by som sa s ňou na tvojom mieste porozprávala, aký má názor na neveru, či už niekoho pred tebou podviedla, a až potom sa začni báť chápem že máš zlé skúsenosti, ale nie všetky ženské sú rovnaké
Žiarli si potichu za dlhých večerov, dajte si jeden vážny rozhovor o tom, čo a ako (dôrazne odporúčam vynechať pravý dôvod), vyrozprávajte si to a ďalej jej to neobíjaj o hlavu.
suhlasim s candy,mal by si sa s nou porozpravat,zistit jej nazor na neveru.. nestači že ti povie že, neveru neznesie,lebo to tvrdi každý. ale skor taka hlbšia debata. A tiež si všímaj ako reaguje na druhe pohlavie,všímaj si či opätuje druhým sympatie a podobné veci. Ja mam tiež tento problem,no z opačnej strany než ty. Svojho priatela by som nikdy v živote nepodviedla,no on je stale strašne žiarlivy a vadia mu aj tie najmenšie veci,a často sa kvoli tomu hádame. Najrpv ju dobre spoznaj a potom sám zistíš či je dôvod na obavy alebo nie Keď máte fungujuci vzťah a je to ferova baba,určite ťa nepodvedie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
P.S tym dvom byvalim hod molotov do obyvacky na Silvestra
Vsetky niesu take.
s takou skusenosti mam zial..
Proste, u normálnych ľudí je to asi tak, že keď je ku mne niekto milý, hladká ma, túli sa ku mne, a vidím že ma má rád, tak nemám najmenšiu chuť mu ublížiť tým že by som ho podviedla.
To aká je tvoje priateľka musíš vedieť sám, ale trošku žiarliť je zdravé podľa mňa, samozrejme nie hysterická scéna keď ju vidíš rozprávať sa so spolužiakom, ale len tak trošku buď opatrný, ale nepreháňaj to, a hlavne, keď ju chcú aj iní nič si z toho nerob, nikde nie je napísané že je to obojstranné
Source: som psychopatická žiarlivá sviňa.