Ved to bolo jasne že niečo také Matovič musel mať keď slubil že ak pôjde na detektor tak odíde s politiky vedel že na detektor nepôjde ja osobne som volil Kisku ale všetkých politikov by som dal obesiť za vlastizradu a ten Štefanec je aký jebo taký nás reprezentujú oh a to nehovorím o tej starej dáme čo by mohla už odisť do pekla
jedine, co ma pre mna v tejto kauze vyznam, je to co robi matovic. sprava sa ako taka attention whore namiesot thoo aby robil to na co ho tam ludia zvolili.
Samozrejme, že to muselo prist. Počkaj ako ho teraz budú obhajovať. Lebo kocky sú hodené a dobro a zlo je jasne rozdelené. Fico je zlý a všetci opoziční dobrí, na čele s týmto tu. Nech spraví hoci čo. Už som čítal aj reakcie, že Matovič ho do toho zmanipuloval. Sú na smiech
@tunidlo Veď ale nie je to tak? Mne je Procházka ako osoba a politik ukradnutý, ale ako symbol (morálky) ktorý zo seba robil - a sťahoval na seba slušných "morálnych" voličov. Na nete ale čítam desiatky a desiatky komentárov, ktoré ho všemožme obhajujú a konšpirujú. On sám najskôr hovoril, že žiadny rozhovor nebol. Teraz hovorí, že bol a je to jeho hlas - ale nahravka je upravená a on chcel len zlavu. Keby vyšla podobná nahrávka od niekoho zo smeru - tak je to svina bolševická, čital by som hromadu sprav o zabijani a vešaní (ako majú vo zvyku slušní pravicoví voliči).
A Procházku obhajovať nemienim, je dostatočne jasne vidieť, o čo ide.
Ale pokiaľ ide o to, čo tu vytiahneš, nejaký súboj Procházka vs. Fico, tak tam to stále vychádza jasne, hoci Procházka totálne zosmiešnil svoju tézu čistej politiky.
Kľudne môže byť smiešny pako so špinou za nechtami a aj tak je o 3 levely vyššie ako Fico.
@tunidlo Veď ja rovnako neobhajujem Fica - jeho kauzy sú tiež vysoko amorálne (a politiky si spájam práve s morálkou - resp. s tým, že to čo človek hovorí by mal aj žiť alebo by mal byť ticho). Fico sa však nehral na morálneho človeka - každému je jasné, že mu v prvom rade ide o moc (je to typ charizmatického politika - vodcu). Procházka to hral na morálku - takže je aj dôvod ho z morálneho hľadiska kritizovať. To je všetko. Ale tá citlivosť je stále iná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Robí si kampaň čo iné
Dobrá analýza, ako pozerám.
Pozri si fórum a prečítaj si, či ti tá predikcia vyšla, alebo nie.
No, tak mňa to napríklad zaujíma.
A Procházku obhajovať nemienim, je dostatočne jasne vidieť, o čo ide.
Ale pokiaľ ide o to, čo tu vytiahneš, nejaký súboj Procházka vs. Fico, tak tam to stále vychádza jasne, hoci Procházka totálne zosmiešnil svoju tézu čistej politiky.
Kľudne môže byť smiešny pako so špinou za nechtami a aj tak je o 3 levely vyššie ako Fico.