Profesia a Wester Union čo ?_? alebo čoooo to som taka naivka ?
Ahojte rada by som vás všetkých pobavila mojou "krásnou "životnou skúsenosťou podvody a Wester Union všetci určite poznáte. No a ja som teraz natrafila na podvod ktorý sa začína takto:spoločnosť CFC logistic s.r.o. má inzerát na profesia.sk pozícia a
Ja by som sa ti aj chcel podakovat za to, ze si nas tu upozornila Pretoze vacsina ludi by to tu ani nedali a chceli, aby sa aj ini nachytali, aby sa oni citili o trosku lepsie
teda a jak ako som ešte z toho trochu mimo ale už sa spamatavam rozmyšlam nad tým ake mám možnosti , na polícii som bola a tam mi povedali že mam prísť keď budem mať stanovisko banky takže ešte rozmýšlam či je nejaka možnosť odvolať sa na banku ako mi mohla dovoliť íst do debetu keď nemám povelene prečepanie. No verú asi závolam alebo ešte jako by sa to dalo využiť v môj prospech
drahuska5,
ahoj, tiež som naletela na túto ponuku, podavam trestne oznamenie na policii, tak dufam ze sa to doriesi tak aby som nebola skodna, ak sa mozem opytat teba o kolko odrbali??mna o 1340eur, ale asi fakt nie sme jedine
mna obrali o 2894 E teda ešte neobrali nesuhlasila som s vratenim platby bolo by fajn keby sa ozvali aj iny ludia ktorý naleteli podala by sa hromadna žaloba
ahoj, ja som už podala trestne oznamenie, lenze na policii mi povedali ze mam cakat, mam aj stanovisko portalu profesia.sk, tiez su ochotni pomoct, tak dufam ze to nebude trvat vecne,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
alebo zavolaj do Markízi a povedz im čo sa ti stalo...
takýchto hajzlov netreba nechať páchať trestnú činnosť!
ahoj, tiež som naletela na túto ponuku, podavam trestne oznamenie na policii, tak dufam ze sa to doriesi tak aby som nebola skodna, ak sa mozem opytat teba o kolko odrbali??mna o 1340eur, ale asi fakt nie sme jedine