Ahojte
Potrebovala by som pomôcť. Včera som na svoju nástenku na facebooku pridala fotku no a chcela by som si ju teraz nastaviť za profilový obrázok tak som dole pod fotkou klikla na Nastavenia/Nastaviť ako profilový obrázok ponúkne mi možnosť orezať
@mcvpn @attis
viď. vyššie ja nepotrebujem žiadne likes na profilovke od ľudí čo ani nepoznám a keď prídem von tak nemám s kým :/ takéto zvyšovanie sebavedomia naozaj nepotrebujem...
tak si to skopiruj a prilep k tej fotke keď chceš masturbovat nad zážitkami alebo nad tým, že ti dal palko like na fotku...
...ja ich mám v hlave a málokedy si na ňe spomeniem keď kuknem na fotku..
vlastne ja na svoje fotky ani nepozerám..
btw ked teda akoze ti ide o komentare, tak tu fotku by si mala mat v profile stale aj s tymi komentarmi...nie v albume profile photos ale normalne na timeline ako si ju pridala tak by si ju tam mala mat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ked vsetky zeny rozmyslaju ako ty, nechcem uz nikdy ziadnu.
@tomias
@vitaeestamor
@darkestangel
@kuvincik
@mirka7
Bože ak si myslíte že mi ide o tie porazené like ste na omyle ale mám tam pár komentárov ktoré ma potešili a písala som si tam s ľudmi o našich zážitkoch...
nepotrebujem si zvyšovať ego a sebavedomie nejakými trápnymi likes :/
@attis
viď. vyššie ja nepotrebujem žiadne likes na profilovke od ľudí čo ani nepoznám a keď prídem von tak nemám s kým :/ takéto zvyšovanie sebavedomia naozaj nepotrebujem...
...ja ich mám v hlave a málokedy si na ňe spomeniem keď kuknem na fotku..
vlastne ja na svoje fotky ani nepozerám..
btw ked teda akoze ti ide o komentare, tak tu fotku by si mala mat v profile stale aj s tymi komentarmi...nie v albume profile photos ale normalne na timeline ako si ju pridala tak by si ju tam mala mat.
a ak nie tak smolka.
ja nepochopím zmýšľanie niektorých ľudí načo jej to k profilovke, šak to má aj tak na FB len inde
Yo dawg, likeception