@3mm C sa berie na stredných školách (o ktorých viem - nevylučujem že sú aj také kde sa berie Pascal (na ktorom som vyrastal ja) navyše na Vš sa "začína" s C (väčšinou)... ale keďže to kolega potrebuje na maturu tak nič ... + učil som sa asi 3 roky Pascal, potom som prešiel na C a celkovo sa mi zdá C vhodnejšie (samozrejme s tým súvisí aj začiatok s nejakým tým Unixovým OS + veci s tým spojené) - čím nechcem povedať že pod Winom sa nedá programovať ALE má to svoje úskalia
nechcem provokovat, ale nepisal si v minulom fore, ze uvazujes nad studovani 2 vysokych naraz? ja len, ze na vysokej sa ti casto stane, ze nieco nevies a musis sa to naucit sam...tak pekne knizky do ruk + google a ides...ak mas zaklady v programovani tak naucit sa novy jazyk nie je az taky problem...ak nemas zaklady, je to krute, ale mal si nad tym porozmyslat trosku skor...alebo sa potom jednodcho nabiflit par programov a dufat, ze ich dostanes... drzim palce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja síce programovať dobre neviem, no v škole ma s tým nútia sa trápiť.
a pre ostatnych. len tak cez net to nechcem, totiz maturujem z informatiky, no jedine co nas naucili bol word, excell a powerpoint
mal som dohodnutych az 2 ludi na doučko, ale z pracovnych a inych dovodov mi pomoct nemozu
navody som pozeral na youtube a google, ale co z toho mam, ked ani neviem co mi to vysvetluje!
Ahoj, skús sa pozrieť sem, sú tu fajn návody ako na to.
» programujte.com/?rubrika=26-pro...
ludia naucte sa citat hlasky prekladaca a odporucam prekladat s povolenim vsetkych upozorneni pri preklada
» www.programovanie.kromsat.sk/prog-b/index.ht...
samozrejme, mohla by som ti aj pomoct, ale cas mam len cez vikendy, kedze kazdy den pocas tyzdna mam ine doucovania...