Ľudia mám taký menší problém,obnovoval som xp zo zálohy, vlastním win xp a nejdú mi skrátka nainstalovavat ziadne programy ,stale mi to vypisuje ze chyba a bla bla a stve ma to hrozne lebo potrebujem aspon avast a skype a ani ta obnova nepomaha takze bude
Je to jediný spôsob nahratia naozaj čistého systému. Nové verzie programov, nezapratané sysfolders a registry...
A ak máš vyslovene chybnú zálohu alebo si obnovu urobil štýlom zmiešania zálohy aj aktívneho systému (ako napr. Windows Repair), tak funkčný z toho asi veľmi nespravíš.
Najlepšie urobíš keď celý HDD pekne sformátuješ a nahodíš si systém nanovo. Snažiť sa opraviť dačo v čom je neskutočný bordel (typujem že tvoje registre už sú bordel ) je problémové samo o sebe nehovoriac o tom že aj keby si to spravil, ochvíľu by si mal iný problém. Skús ozaj clean install a hlavne dávať bacha čo dávaš do pc a udržiavať v tom trochu poriadok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A ak máš vyslovene chybnú zálohu alebo si obnovu urobil štýlom zmiešania zálohy aj aktívneho systému (ako napr. Windows Repair), tak funkčný z toho asi veľmi nespravíš.