Ahojte, prosím pomôžte mi s projektom do školy. Má to byť esej o brutálnych vraždách žien v moslimských komunitách, domáce násilie a šikana žien, pretože odmietajú nosiť napríklad to ich oblečenie alebo nejako pošpinili povesť rodiny. Potrebovala by som z
deje sa to bežne aj v moslimských rodinách v Európe, ale teraz robím projekt zameraný skôr na USA a Kanadu, takže mám viac informácií o prípadoch odtiaľ. Napríklad viem že od roku 2002 bolo len v Kanade 12 vrážd, kedy otec alebo brat, niekedy aj s pomocou matky zavraždili brutálnym spôsobom svoje dcéry, pretože napríklad chcela nosiť oblečenie ako jej rovesníčky. Daj si do googlu napr. Aqsa Parvez... to je asi najznámejší prípad nad ktorým rozum stojí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
deje sa to bežne aj v moslimských rodinách v Európe, ale teraz robím projekt zameraný skôr na USA a Kanadu, takže mám viac informácií o prípadoch odtiaľ. Napríklad viem že od roku 2002 bolo len v Kanade 12 vrážd, kedy otec alebo brat, niekedy aj s pomocou matky zavraždili brutálnym spôsobom svoje dcéry, pretože napríklad chcela nosiť oblečenie ako jej rovesníčky. Daj si do googlu napr. Aqsa Parvez... to je asi najznámejší prípad nad ktorým rozum stojí...
no mena ti nepoviem
náhodou nám ju dnes spomínali v škole a ja sa s ňou nemôžem stretnúť,kvôli hlúpej písomke z chémie