Ach zas tu mame jeden antitolerancni spam ktori sa siri FB a kdo ho ma je strasne "kul"
200mil.€ vyclenenych pre ciganov vydelime 1264€,co je aktualna priemerna cena metra stvorcoveho bytu,vyjde nam 158 228 m2,ktore ked vydelime cislom 75m2,
myslím si že dotyčný má pravdu a ak si myslíš že je to neadekvátny rasistický prístup k menšine tak choď bývať do cigánskej osady a za chvílu ich aj ty prestaneš považovať za ludí. to nie je diskriminácia, to je holý fakt
Iba 20mil.€ z vyčlenených penazi na vystavbu dialnic vydelíme 5000€,čo je aktuálna priemerná cena metra štvorcového v River parku,vyjde nám 4000 m2,ktoré keď vydelíme číslom 75m2,čo je priemerná rozloha jednej izby v River Parku ,vyjde nám 53 izieb, čo je jedno cele poschodie River Parku pre Chevra a jeho fellaz ktori by nemuseli celý život pracovať a mali by báre deti.
Ah jáj. Ľudia moji, toto je téma na dlhé hodiny, to neni len tak odpinknúť to....
Oni potrebujú pomoc, lebo - bohužiaľ- nemajú také návyky, ktoré by mali mať. Nevedia čo to je upratovať, pracovať...Nič im nehovorí povinná školská dochádzka. Sú agresívni, a keď nemajú čo chcú tak si to jednoducho niekde vezmú..a MY - nevinní pracujúci sme mimo....
Treba im dávať byty, lebo sami si na ne nenašetria. Ale nie zadarmo a nie každému.
Niekde, neviem kde, či v DS alebo kde, no to je jedno, jednoducho v nejakom mestečku to spravili tak, že vytvorili tri stupne bývania pre Rómov.
Prvý stupeň boli unimobunky, druhý také chatky a tretí priemerný dvojizbový byt. Za milión drobností, ktoré Rómovia splnili ako napr. zaplatili za elektriku, vyniesli smeti, išli s deťmi do školy a pod cestovali do vyššých úrovní.
Jednoducho - museli si to zaslúžiť a oni ho fakt chceli. Chceli žiť normálne, chceli sa začleniť do dnešnej spoločnosti.
Nie každý si zaslúži byt. Tí, čo vireskajú v TV novinách akí sú chudáci tak tí si nezaslúžia ani suchý chleba, lebo sú leniví a všetko by len zadarmo chceli........
Bohužiaľ, treba im pomáhať ale nie tak ako sa to robí........Nuž, nie som vo vláde tak sa môžem len nečinne prizerať, a keď budem mať bábatko trieskať si hlavu, že nemám kde bývať a Dežko si v novom bytíku kaká v obývačke..........
Ja by som vysťahovala všetkých, čo sa nechcú prispôsobiť z krajiny a žiadne príspevky by nikomu nemuseli dávať. Alebo nech začnú dávať príspevky aj väčšine a budeme si rovní...
@zaujimava Ja si spravím decko odnesiem ho do školy a dostanem 2izbový byt. Paráda - takto sa nemajú ani v USA Toto je práve ten problém, že celý život nič nerobia a o 30 rokov za nimi niekto príde s ponukou, že ak splní pár podmienok (ktoré sú pre iných ľudí samozrejmosťou), tak dostane bývanie... To by malo skončiť, pretože takto sa nikdy nezačlenia do normálnej spoločnosti, pretože s normálnymi občanmi sa takto dobrosrdečne nejedná!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Oni potrebujú pomoc, lebo - bohužiaľ- nemajú také návyky, ktoré by mali mať. Nevedia čo to je upratovať, pracovať...Nič im nehovorí povinná školská dochádzka. Sú agresívni, a keď nemajú čo chcú tak si to jednoducho niekde vezmú..a MY - nevinní pracujúci sme mimo....
Treba im dávať byty, lebo sami si na ne nenašetria. Ale nie zadarmo a nie každému.
Niekde, neviem kde, či v DS alebo kde, no to je jedno, jednoducho v nejakom mestečku to spravili tak, že vytvorili tri stupne bývania pre Rómov.
Prvý stupeň boli unimobunky, druhý také chatky a tretí priemerný dvojizbový byt. Za milión drobností, ktoré Rómovia splnili ako napr. zaplatili za elektriku, vyniesli smeti, išli s deťmi do školy a pod cestovali do vyššých úrovní.
Jednoducho - museli si to zaslúžiť a oni ho fakt chceli. Chceli žiť normálne, chceli sa začleniť do dnešnej spoločnosti.
Nie každý si zaslúži byt. Tí, čo vireskajú v TV novinách akí sú chudáci tak tí si nezaslúžia ani suchý chleba, lebo sú leniví a všetko by len zadarmo chceli........
Bohužiaľ, treba im pomáhať ale nie tak ako sa to robí........Nuž, nie som vo vláde tak sa môžem len nečinne prizerať, a keď budem mať bábatko trieskať si hlavu, že nemám kde bývať a Dežko si v novom bytíku kaká v obývačke..........