Chcem sa vas spitat mam 19 rokov a spoznal som jednu babu mam ju rad a ona mna tiez.Lenze az teras neskorsie my povedala ze ma 13 za nejaky mesiac 14.ze ci to je normalne alebo nie.ja myslim ze hlavne ze sa mame radi.ale zaujima ma vas nazor.a ci bi ma mo
tak akekolvek sexualne aktivity s nou by boli protizakonne, ale odhliadnuc od toho - 19 a 13 je podla mna nezlucitelne. 26-20 je pohoda, ale toto fakt nie.
bozkavanie neviem, ale kazdopadne to, ze vyzera aj na 30 trebars na tom, ci je to z pohladu zakona OK nic nemeni.
btw - ak chces ist do toho s tym, ze teraz budes cakat so sexom na to, kym budes mat od nej papiere a potom to na nu rozbalis, tak ti vravim, radsej do toho vztahu nechod - totiz z fyziologickeho (ci ako sa to povie) hladiska je pre take mlade dievca sex neprospesny (aj ked zakona sa bat nebudes uz musiet)
takze po poriadku a od kedy to moze robit normalne legalne od 15stich??a radi kukame kacera donalda.ale nie je mentalne dost vyspela myslim rozumiem si snou lepsie ako co som mal 18 rocnu.
podla mna by to bolo ok keby mala 15 a ty kludne aj 21...len nerob nic kym je pod zakonom to by sa ti mohlo vypomstit...ale divne to nie je ved vzdy lepsie ako keby si nasla 40nika aj take su
a co ta zajimaju Cechy ? sme na slovensku asi ju nepojdes omrdat do ciech ?
Inak pockaj fakt az ked nebude pod zakonom ...
Okolie si nevsimal pred rokom by som ti za toto jebol kamen do hlavy a povazoval by som to za pedofiliu teraz by som ti iba ten kamen hodil a to len z nudy ...
vies co, myslim, ze ona od "vztahu" ocakava nieco ine ako ty, nech vyzera hociako vyspelo... Pocuj, ved ja mam 18, a hravam v jednej kapele, a dosli tam neake baby, a tam tancovali, a jedna tam bola taka pekna baba, ze na mieste by som si dal povedat (obrazne povedane.. ), a potom ze ma 14, som kukal jak sprosty...
nech si to predstavim akokolvek ( a ja mam fakt celkom slusnu predstavivost ) neviem ako si mozete rozumiet, mne by asi dost vadilo, ze moja priatelka ma 13/14, nie koli veku, ale proste v takom vztahu, neviem.. o com sa chcete bavit ? alebo staci ti jej psychicka uroven ( nech uz je akakolvek ? )
ako niekto pisal, 20-26 je nou problem ale 13-19 je masaker
Pokial si verny typ... inak powedane chudak (ako ja) mas len dve moznosti
A: chodit s nou ale pochybujem ze to vydrzis len s rukou celu tu dobu.... a okrem toho to nepodporujem pokial nechces byt powestny ako pedofil a nebudem pokladat otazku ci ozaj si pedofil.
B: pockat... staci pockat kym s nou budes chodit, kym nebude mat vhodny wek, co mozes stratit?
a musis sa potom rozhodnut ci budes stanovat alebo sa pozres po inych veciach ked bude ten spravny cas jednoducho sa k tomu vratit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Kamarat ma 20 a jeho baba 13. Sice je vyspela. Ale zas ten vek. No neviem
Ale priprav sa na to, že sa budú z vás (či skôr z teba) všetci smiať
btw - ak chces ist do toho s tym, ze teraz budes cakat so sexom na to, kym budes mat od nej papiere a potom to na nu rozbalis, tak ti vravim, radsej do toho vztahu nechod - totiz z fyziologickeho (ci ako sa to povie) hladiska je pre take mlade dievca sex neprospesny (aj ked zakona sa bat nebudes uz musiet)
A to v 19 ani nevieš, kedy je zákonom povolený sexuálny styk?
Ak si taký vo všetkom, ani sa nečudujem, že si tak skvele rozumiete
Inak pockaj fakt az ked nebude pod zakonom ...
Okolie si nevsimal pred rokom by som ti za toto jebol kamen do hlavy a povazoval by som to za pedofiliu teraz by som ti iba ten kamen hodil a to len z nudy ...
ako niekto pisal, 20-26 je nou problem ale 13-19 je masaker
kazdopadne drzim palce
ja si tiež dokážem predstaviť všetko..ale toto bohužial nie
Pokial si verny typ... inak powedane chudak (ako ja) mas len dve moznosti
A: chodit s nou ale pochybujem ze to vydrzis len s rukou celu tu dobu.... a okrem toho to nepodporujem pokial nechces byt powestny ako pedofil a nebudem pokladat otazku ci ozaj si pedofil.
B: pockat... staci pockat kym s nou budes chodit, kym nebude mat vhodny wek, co mozes stratit?
a musis sa potom rozhodnut ci budes stanovat alebo sa pozres po inych veciach ked bude ten spravny cas jednoducho sa k tomu vratit.