Zdravím vás.. potrebovala by som jednu pomoc čo sa táka ohľadom vzťahu.. Jedná sa tu o lásku dvoch mladých ľúdi.. všetko bolo krásne... len neviem, či ja, alebo on, urobil nejakú chybu, kde začínali len hádky.. začal na mňa nadávať poviem vám, po prvý kr
Casom zabudnes. Pokial sa nevyzivas vo vlastnej bolesti, tak si vytvoris prirodzeny obranny mechanizmus s pudom sebazachovy. neries koho to bola chyba a pohni sa radsej v zivote dalej a nestracaj cas so zlymi a smutnymi spomienkami. Uz su to len spomienky, minulost. A ty musis zit a pohnut sa dalej. Bez neho. Skus prekusnut sebalutost, ta ti to len zhorsuje. Vela stastia.
Lebo je kkt a ty si pravdepodobne hlúpa naivka (nič v zlom, takých až "zle dobrých" ľudí ako ty je veľa). Nech by sa stalo čokoľvek, keď ti praje smrť, nemohol ťa ľúbiť. Keď mu chceš spraviť radosť, skoč si, a ak si náhodou uvedomíš, že tvoj život je cennejší, ako jednostranné city k človeku, ktorý ťa nenávidí a jedinú radosť by mu spôsobila tvoja smrť, možno sa budeš schopná pohnúť ďalej.
Jaj moja zlatá, tak teke blbiny mi nehovor že nevieš kto vo vašom vzťahu je taká povaha čo vyvoláva hádky. Keď on tak utekaj čím ďalej od neho lebo skončíš jak bitá a týrana ženská. Ale keď ty tak je čas sa nad sebou zamyslieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nemiluje ťa, jeb naň ho, ži.
všetky ostatné otázky nemajú zmysel, lebo na uvedenom fakte nič nezmenia.
neni zač.