Prosim potreboval by som poradit kde je chyba,, ked zapnem pocitac,, tak sa mi vypina z nicoho nic obrazovka,,ale akoze nie doslova vypina iba sčerna a znova sa zapne a znova sčerna,,alebo iba trasie obraz,,myslel som ze mi odisla graficka,a,le tak vybral
Neviem,,ale zacalo to robit z nicoho nic a uz to robi furt,,prve som myslel ze len window zošalel ale tak uz bol 500x preinstalovany a stale nic,,myslim ze na matičnej nieco odišlo alebo este len pomaly odchadza
ked ho dam do servisu to uz sa ich rovno mozem spytat ci ho nechceju kupit pocitam ze cely PC ma hdnotu asi 100€ v OK stave,,cize servis musim riesit tu cez net
hmm no to by som mohol,,ale vies bez toho mojho super videa,,im tam toho vela nevysvetlim ,,ale tak nieco uz len spravim,,este to skusim potom pripojit cez dhmi kabel,,dikes za snahu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
pripadne ak mas inu obrazovku skus pripojit aj tu a ked bude robit to iste tak moze to by aj volaky virus aj ked takyto som este nevidel
tak z hora niekedy byvaju vypukle, to neznamena ze je uz odpaleny, ale uz neni v najlepsom stave