Mám 18 a pred rokom som skočila školu . Taký chalan ktorý sa volá Maťo ma stále sleduje od vtedy kedy skončila škola . Je to normálne alebo uchilné . Neviem komu sa mám zdôveriť . Diky .
luc.ka Niektorý hovoria že je domna ale to neni pravda lebo on je na hlavu a teraz mi to aj dokázal ale ja sa bojím skôr toho aby mi niečo fyzického nespravil
Ano ako on býva vedla nás v druhom byte a ked počuje dvere tak sa hned kukne potom ich zatvorí a ked zidem dole tak potom ma zacne sledovať proste sa skryva za rokom stromom murom ale ja ho vidim lebo je napadny a niekedy to robi aj s kamaratmi » www.birdz.sk/webka/synekdoch...
Musím aj niekoho sledovať , vyzerá to na dobé zabíjanie času.
Ale k téme , proste sa mu páčiš. Niektorý ľudia to tak vyjadrujú aj keď v mladšom veku povečšinou . V 15- ke som mal podobny problém s dvoma babami kde som bol , tam boli oni. A to , že nie je práve nenápadný je práve preto lebo chce aby si ho videla. Proste jebnutý spôsob ako zaujať.
Skús sa k nemu ozvať a povedať nech páli do Pi*e. U mňa to zabralo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale k téme , proste sa mu páčiš. Niektorý ľudia to tak vyjadrujú aj keď v mladšom veku povečšinou . V 15- ke som mal podobny problém s dvoma babami kde som bol , tam boli oni. A to , že nie je práve nenápadný je práve preto lebo chce aby si ho videla. Proste jebnutý spôsob ako zaujať.
Skús sa k nemu ozvať a povedať nech páli do Pi*e. U mňa to zabralo.