Ja som mala priateľa takmer 2 roky. Sľuboval mi rodinu, deti, tvrdil ako to myslí vážne. Jeho správanie vypovedalo však o inom. Pri debatách na túto tému mi tvrdil, že to cíti rovnako, dokonca sám mi to sľuboval. Inokedy sa z toho vykrúcal. Rozchádzal sa
musis v zivote zrobit brutalnu zmenu jasne ze budes na neho nenormalne dlho spominat a stale ti bude chybat a tak to je predsa normalne proste zrob nieco alebo zacni nieco robit aby si nemala cas na neho mysliet chod do spolocnosti spoznavaj inych a tak ..
vždy za všetko vinil mňa...ako sa správam, že v kuse nariekam, plačem a podobne. Ale kto by neplakal, keby si s nm niekto takto zahrával? Zmenila som takmer všetko čo mu na mne prekážalo a dočkala som sa tohto Bolí to a velmi
@kvetinkakvietok tak po slovach, ze ta nenavidi uz duplom kasli na neho....ako to moze povedat clovek, ktory ta "vraj" lubil?....viem, ze je to tazke, hlavne po dlhsom, vaznom vztahu....ale svet sa toci dalej, zacni si uzivat zivota, teraz ams moznost urobit vsetko to, co si doteraz neurobila...cestuj, dovolenka, prihals sa na kurz kreslenia, ci pilotovania.....jednoducho rob konecne to, co ta bavi....a garantujem ti, ze ani sa nenazdas, ze pride niekto ovela,ale ovela lepsi, kto bude stat naozaj za to!!!! (vtedy,ked to budes najmenej cakat
tak to budeš fakt lepšie na tom bez neho... toto si nejakým spôsobom treba uvedomiť, hoci chápem, že je ťažké vnútorne tento fakt akceptovať. ale raz to príde. zatiaľ môžeš urobiť to, že sa po prvé neuzavrieš pred svetom a po druhé budeš aktívna, zaplníš si dni tak, aby si naňho mala čo najmenej času myslieť. zameraj sa na niečo, prípadne si nájdi nové hobby, skús niečo, čo si doteraz odkladala, zorganizuj dovolenku,.....
hore hlavu. viem, dva roky je celkom dosť. a milujeme väčšinou tých, ktorých by sme asi nemali. no skús si to vziať z tej inej stránky - vymenuj si všetky jeho zlé vlastnosti, a postupne ťa to určite znechutí a o nejaký čas si povieš že to bol len kokot, kvôli ktorému sa neoplatí zastavovať.
To tak bolí, keď si uvedomíš po tak dlhom čase, že ťa ten druhý ťahal len za nos...je to tak ťažké sa s tým vyrovnať a ísť ďalej. On to vedel koľko pre mňa znamená, nemal to naťahovať ďalej...ja nerozumiem ako si niekto môže takto bezcharakterne zahrávať s citmi druhého
A on nemá nai jedinkej výčitky za to čo spravil...ani prepáč...ani nič. Len stále obviňovanie mňa aká som ja zlá...a pritom za všetko mohol on. Kto môže byť vyrovnaný, keď sa k nemu raz niekto chová ako k princeznej, tvrdí celoživotnú lásku a druhý deň je odmeran´a už nič nie je pravda? Veeď to bolo peklo na zemi...z ktorého som nevedela von, lebo ja som bola tá ktorá milovala
@matus123 Nie, ja som rodinu nechcela teraz - ja som len chcela istotu, že v budúcnosti práve so mnou tú rodinu chce. A myslím, že po takmer dvoch rokoch je namieste sa na túto tému zhovárať...
určite nie teraz, obaja študujeme. Ale ťahať sa s niekým Ďalších 6 - 7 rokov, keď si nie si istý tým či ťa skutočne miluje a chce byť práve s tebou? Myslím, že to by každá jedna žena vedieť potrebovala...On tvrdil, že áno...potom, že je moc mladý na takéto debaty a podobne. Ale nech sme skýkoľvek mladí, predsa musíme cítiť či ten druhý je ten, s ktorým to myslíme vážne...tu vek nehrá žiadnu rolu
napísala si, že už o teba nestojí.. tak potom nemáš na výber, iba sa na neho vykašľať! nájdi si nových priateľov, a už nesmúť! a buď rada, že konečne vieš na čom si s nim bola, lebo s takýmto by to asi nemalo zmysel ani dalej tahať
@kvetinkakvietok Ale no. Mozno to tak malo byt. Stretnes niekoho ineho Mozno nie hned, mozno o rok, dva...jedine co je v zivote stale je zmena. S odstupom casu sa na to budes pozerat uplne inac Aj ked chapem, ze je to asi tazke, nieco rob, hlavne doma nesed, lebo to je najhorsie. Mne pomaha skvelo sport, ja ked sportujem, nemyslim vtedy absolutne na nic, na vztahy, rodinu, skolu, peniaze na nic... A k tej tvojej istote...nic neber v zivote ako istotu, lebo potom mozes ostat sklamana ako teraz.
podľa mňa je úplne prirodzené chcieť dieťa do 30tky...u ženy určite, veď nebudem preca zbytočne riskovať zdravie dieťaťa. A keď je pre niekoho dôležitejšie zarábať najprv niekoľko rokov veľa peňazí a potom možno dieťa...tak pardón, ale je to egoistické...a on to vedel. Mall to ukončiť skôr a nie klamať ma, že chce to isté čo ja
@kvetinkakvietok rýchlo si nájdi niekoho iného- chápajúceho a milého chlapca, ktorý ti ponúkne svoje plece, na ktorom sa môžeš kedykoľvek vyplakať, keď ťa zastihne slabá chvíľka... a s ktorým budeš tráviť všetok svoj voľný čas.......... sama by si sa cez to prenášala možno aj roky, neverila by si však, ako rýchlo na neho zabudneš, pokiaľ budeš mať po boku niekoho, kto je lepší, ako bol on mne to stále pomáhalo, takže viem o čom hovorím
radšej sa teš, že už ho nemáš na krku... a neboj vyrovnáš sa s tým...
a tak trochu nesúhlasím s @24 podla mna nie je dobre travit s partnerom vsetok volny cas... treba mat cas aj pre seba... a ťažko povedať, každému vyhovuje niečo iné, niekto sa z predchádzajúceho vzťahu lieči v nasledovnom, niekto zas potrebuje nejaký čas, aby bol sám.. každému vyhovuje niečo iné..
kuuj si tabletky deprim + lubovnikovy caj, ja som to zral asi 3 mesiace, a myslim ze mi to pomohlo, aj ked este stale nie som OK, najhorsie mam myslim za sebou
alebo potom vyhladaj lekarsku pomoc ked ti bude zle
@klaudiqaa to co si napisala je hlupost , najskor by sa mala naucit zit sama so sebou a stastna , ked to bude robit ako ty pises , bude stale na niekom emocionalne zavisla
a netreba travit cely volny cas s partnerom , ale stale rozvijat aj svoj zivot , stretavat sa s priatelmi , udrziavat vztahy , pretoze ked vztah skonci a on vacsinou skonci , zistite , ze nikoho nemate , priatelov ste opustili a partner opustil vas
@matus123 no a po 6 rokoch zistis ze si nerozumiete a potom si najdes dalsiu a zas 6 rokov budete spolu a potom zistis ze si ju neces zobrať a neces s nou mat deti a tak dalej... tak si to predstavuješ?
prestaň sa ľutovať a skús smútok premeniť na hnev mne to pomáha aspoň na chvíľu... a lepšie byť naštvaný než smutný. tú zlosť si potom vybi nejakým príjemným spôsobom, napr. mu choď vraziť jednu
Mne sa stalo niečo podobné... a teraz si myslím, že to bola najlepšia vec čo sa mi mohla stať... Ale muselo pretiecť veľmi veľa vody, než som to takto bola schopná vnímať.
Mne vtedy dosť pomohlo, keď som napísala list ako keby jemu, kde som vypísala všetko, aj to čo som sa bála nahlas čo i len kamarátkam vyrozprávať... Skús... A kľudne plač.
Dva roky sú dosť dlhá doba.... nemala som síce taký dlhý vzťah ale vždy pomáha, keď tráviš čas s priateľmi a robíš veci, ktoré si predtým napríklad nemohla... splň si niečo, čo si vždy chcela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
(alebo si jednoducho uvedom, ze prestanes smutit kvoli kokotom)
pokús sa na to nemyslieť, povymýšľaj si aktivity alebo ja neviem...ale nikto ti nepomôže...to si musíš sama...
aby som si bol isty ze z niekym chcem mat rodinu tak s nim musim zit aspon 6 rokov
Sama vidis ze je to kokot , bol pre teba nevyspely a hlavne urcite to nebol ten pravy.
Zabudni nanho chod sa von bavit s kamoskami a hladaj nejakeho ineho,lepsieho
a tak trochu nesúhlasím s @24 podla mna nie je dobre travit s partnerom vsetok volny cas... treba mat cas aj pre seba... a ťažko povedať, každému vyhovuje niečo iné, niekto sa z predchádzajúceho vzťahu lieči v nasledovnom, niekto zas potrebuje nejaký čas, aby bol sám.. každému vyhovuje niečo iné..
alebo potom vyhladaj lekarsku pomoc ked ti bude zle
a netreba travit cely volny cas s partnerom , ale stale rozvijat aj svoj zivot , stretavat sa s priatelmi , udrziavat vztahy , pretoze ked vztah skonci a on vacsinou skonci , zistite , ze nikoho nemate , priatelov ste opustili a partner opustil vas
Mne vtedy dosť pomohlo, keď som napísala list ako keby jemu, kde som vypísala všetko, aj to čo som sa bála nahlas čo i len kamarátkam vyrozprávať... Skús... A kľudne plač.