ahojte tento rok si chcem podať prihlášku na VS UKF Nitra odbor sociálna práca a editorstvo a vydavateľská praxf máte niekto dáke infošky o tých to odboroch či sú ťažké a tak a aké predmety sú tam?Ja som po MD mám try deti prváka a trojročné dvojičky a ch
@lucyi0812 - ak ti ide predovšetkým o titul, určite by som nevolila editorstvo. Je to veľmi ťažký a časovo náročný odbor a počula som, že externistom zvyknú profáci z katedry robiť problémy aj pri obhajobách bakalárky...
Chcela by som sa opýtať či si myslíte že tento rok bude problém sa tam dostat? .. a udržat? .. ja si chcem dat editorstvo ako záchranu .. ak by ma náhodou niekde nezobrali .. treba aby človek, ktorý tam chce ist mal nejaký bližši vztah k pisaniu alebo tak??
@evka1330 ako písala psycholilithka vzťah by si k tomu mala mať, určite dosť velký, pretože ako vidíš, že sú tam problémy s externistami, a myslim si že to inak nie je ani s dennymi študentmi ...a tiež tak isto ako bolo pisané že UKF je jeden velky bordel...neskutočny...mne tak chodil priatel ale na iný odbor, ale prestupil do ba radšej...editorstvo je to jeden z tých ťažších odborov, a určite by si k tomu mala mať vztah, pretože letíš hned ako sa im naskytne príležitosť ( ako som mala možnosť počuť)
ja som si tam chcela dať prihlasku ale reakcie na tento odbor ma odradili...zbytočne vyhodene peniaze, určite si daj nejaký iný odbor , kt. ta zaujme a zaroven ta bude aj baviť a budeš mať k tomu určity vzťah...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A inak celá UKF je jeden veľký chaos.
Tu sú nejaké straré fóra s touto témou.:p
» www.birdz.sk/forum/editorstv...
» www.birdz.sk.birdz.sk/forum/editorstv...
ja som si tam chcela dať prihlasku ale reakcie na tento odbor ma odradili...zbytočne vyhodene peniaze, určite si daj nejaký iný odbor , kt. ta zaujme a zaroven ta bude aj baviť a budeš mať k tomu určity vzťah...