Prosím neviete mi pomôcť? Môj počítač sa zapne normálne,potom mi tam napíše,že sa inštalujú nejaké aktualizácie a potom ho vypne a znova zapne a zase to isté dookola...Čo mám robiť,ak ho nechcem preinštalovať,pretože prídem prakticky o všetko?!
no neboj sa to nie je nic strasne skus ho najskor uplne vypnut, napriklad zo zadu, vytiahni z elektriny a tak a ak to s tym nic nespravi tak sa daju vypnut aktualizacie cez nudzovy rezim skus si o tom nieco pozriet
@veronikass ja mám notebook,takže vypnúť zo zástrčky nepomôže.... ale som ho už vypla na trikrát,stále o isté,ale momentálne mi tam ide oprava systému alebo niečo také,tak snáď...
hej aj ja mam vistu no mne sa to zatial nestalo a ked chcs uplne vypnut notas tak staci ked chvilu podrzis power tlacido (tym co zapinas a vypinas) v momente sa ti vypne a potom normalne zapnes ako vzdy ja len tak do buducna
mne to tiez takto robilo. a nesli mi ani ziadne narocnejsie programy. nastvala som sa, stiahla som si linux a teraz nemam najmensi problem. cize u mna to bola chyba OS.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Aj tak si to zazalohuj. Pre istotu