Mam taký problém, páči sa mi jedna baba. Už aj vie že som do nej, kým to nevedela normálne sa so mnou bavila ale teraz by ma najradšej zabila (teda aspoň to tvrdí). A navyše je do nej aj jeden môj kamos, bojim sa aby si nevybrala jeho.
A ešte som zabudol že by mi stačilo keby sme chodili spolu do kina atd. Nemuseli by sme sa boskavat a pod. (aspoň zatiaľ). A prosím momenty ktoré súvisia s témou. Ďakujem
@lightstar ja ti poradím, aj ked je to proti tvojmu kamaratovi, treba o nu bojovat, dievcata maju radi ak ich chalan dobyja.. chapes? no ale hlavne sa jej nevtieraj, prve co musis urobit sa s nou pekne mezi styrmi ockami porozpravat a nieco zle si vymysli o tom kamosovi. a pozvi ju niekam. ak odmietne, je to chladnokrvná piča, nehaj ju tak budu aj lepšie dufam ze som poradila
@smajdovamamka Problém je v tom že som ju dnes pozval a ona odmietla, a potom ju pozval kamos a prijala to takze neviem či sa to ešte vôbec oplatí. Ale dik za radu.
@lightstar oplatí.. skus o nu zabojovat,, sprav nieco co ju ohromi a pozvi ju niekde kde by obycajne nesla.. napr. bungee jupming alebo sa tvar ze nemas zaujem a ignoruj ju uplne a uvidis.. mozn sa chyti sama.. prave toto mi teraz zabera na jedneho chlapca a ak ta odmietne aj po tom ser na nu bude to slapka najdes aj lepsiu.
Nechcem byť hnusná, ale najprv si over, či na ňu máš, akože nepoznám ťa ani ju, ale väčšinu dievčat dosť odrádza, keď napríklad na fuckbuku chlapec píše bez diakritiky ešte aj s chybami ako svet.. Alebo že či by s tebou hypoteticky chodila ( kebyže nie je toto a hento a tamto. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
páči sa mi to...
inak, ja som svojho drahého mlátila predtým, ako sa stal mojím drahým (čiže asi v siedmej-ôsmej triede) čiže to vôbec neznamená, že ťa nemá rada
Faktneviemprečo.
OH! A možno ťa nechce len preto, že ona sa chce boskávať a ty nie.
Boskávať... (debilný smajlík)