Idem na vysokú školu do Bratislavy a idem tam bývať na internát. Keď mi prišiel mail, že by pridelili izbu, tak tam boli všetky potrebné informácie ohľadne zaplatení za ubytovanie (za prvé 2 mesiace, čiže fakt veľa peňazí), ale chýbala tam informácia o ad
tie peniaze niekde musia byt.. ak ich dostala fakulta tak v ramci serioznosti by ti ich mala vratit (staci im napisat ze sa to stalo) a ked niekde visia mala by ti ich zas vratit posta..
no len polemizujem.
v kazdom pripade neda sa ten intrak zaplatit prevodom ci nejak tak? a radsej to zaplat este raz tak aby si mal aspon intrak zaplateny, lebo ked prides i o prachy a nebude ani intrak bude to zle..
no drzim palce.. verim ze sa to nejak vyriesi a bude i ovca syta i vlk cely
Ked posielaš taký typ šeku,tak by si mala pracovníčka overiť, že či číslo učtu patrí tomu, koho si napísal ako adresáta, tak by zistila, že si urobil chybu.
Tie peniaze ak som správne pochopila, boli platené poukazom typu U na účet, nie cez poštu do vlastných rúk, takže sa nemohlo stať, žeby tie peniaze dostala fakulta, lebo by nemala ako, kedže to číslo účtu patrilo internátu, nie fakulte.
Podľa mňa sú peniaze najskôr niekede na pošte, možno neskôr zistili, že údaje nesúhlasia a peniaze nikam neposlali...
Skús si to vybaviť na pošte a pošli čo najskôr, najlepšie dnes tie peniaze ešte raz na internát, lebo by bola škoda startiť možnosť ubytovať sa na internáte.
peniaze si poslal na sprvy ucet ako si pisal, len na zlu adresu si poslal doklad o zaplateni, podla mna by si si mal preskenovat ustrizok o zaplateni a napisat mail na ubytovacie oddelenie ze si prachy poslal na sprvny ucet len si uviedol zlu adresu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
no len polemizujem.
v kazdom pripade neda sa ten intrak zaplatit prevodom ci nejak tak? a radsej to zaplat este raz tak aby si mal aspon intrak zaplateny, lebo ked prides i o prachy a nebude ani intrak bude to zle..
no drzim palce.. verim ze sa to nejak vyriesi a bude i ovca syta i vlk cely
Tie peniaze ak som správne pochopila, boli platené poukazom typu U na účet, nie cez poštu do vlastných rúk, takže sa nemohlo stať, žeby tie peniaze dostala fakulta, lebo by nemala ako, kedže to číslo účtu patrilo internátu, nie fakulte.
Podľa mňa sú peniaze najskôr niekede na pošte, možno neskôr zistili, že údaje nesúhlasia a peniaze nikam neposlali...
Skús si to vybaviť na pošte a pošli čo najskôr, najlepšie dnes tie peniaze ešte raz na internát, lebo by bola škoda startiť možnosť ubytovať sa na internáte.