Tak rozhodla som sa že chcem isť na STU do BA bud to bude elektrotechnika telekomunikácie alebo FCHPT automatizácia, informatizácia a manažment v chémii a potravinárstve. Prosím poradte mi ktorá z nich má lepšie uplatnenie. Poprípade ktorá je ťahšia/ lahš
chod tam, kde ta jednak vezmu a co ta bavi viac ... daj si prihlasky na obe, ak ta vezmu len na jedno mas po probleme ... ak na obe, potom si zistuj ktora ma ake uplatnenie ...
@arualka skús trocha aj hľadať vo fórach o VŠ a nie len zakladať to čo tu už dávno je. Hlavne si prečítaj info čo som písal ja.(nechce sa mi to písať ešte raz).
podobných diskusií o STU - FCHPT je tu ešte kopa, len treba hľadať, ak by si nenašla ma kontaktuj TS-kou a ja ti poviem čo len budeš o STU FCHPT chcieť. Jedno čo ti rovno poviem je to škola hlavne na fyziku a matiku(to je najhlavnejšie pre celé štúdium a dá sa povedať aj najťažšie a 50% študentov končí už v 1. ročníku), chémia nie je až tak ťažká. Ďalej sa treba pripraviť, že v škole budeš od 7:00 každý boží deň a 3 do týždňa do 18:30. raz do 15:00 a v piatok som mal ja do 9:00 školu. Čiže voľno nemáš nikdy ako na bežných VŠ na Slovensku. Ďalej mi napíš TS čo konkrétne by si ešte chcela vedieť, aby som zbytočne nepísal to isté dookola.
podla mna fchpt neni az taka tazka skola... staci logika a ide to ako po masle.. co pise @arualka je pravda, ze je to casovo narocne, ale co sa da robit ale daj si dobry pozor, ak by si sa rozhodol pre fchpt, na aky odbor pojdes.. keby chces vediet viac, napis mail patrixo@azet.sk ... lebo nechodim sem casto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.birdz.sk/forum/fyzikalne...
podobných diskusií o STU - FCHPT je tu ešte kopa, len treba hľadať, ak by si nenašla ma kontaktuj TS-kou a ja ti poviem čo len budeš o STU FCHPT chcieť. Jedno čo ti rovno poviem je to škola hlavne na fyziku a matiku(to je najhlavnejšie pre celé štúdium a dá sa povedať aj najťažšie a 50% študentov končí už v 1. ročníku), chémia nie je až tak ťažká. Ďalej sa treba pripraviť, že v škole budeš od 7:00 každý boží deň a 3 do týždňa do 18:30. raz do 15:00 a v piatok som mal ja do 9:00 školu. Čiže voľno nemáš nikdy ako na bežných VŠ na Slovensku. Ďalej mi napíš TS čo konkrétne by si ešte chcela vedieť, aby som zbytočne nepísal to isté dookola.