Bola som prijatá do prvého roku na UMB FHV. Pri elektronickom zápise v systéme AIS som si nevšimla, že si musím zapísať aj predmety letného semestra a teraz sa tam dopísať nedajú (neviem ako je to možné, že ich tam nemám ). Teraz mám tri dni pred zápiso
pred letným semestrom ešte otvárajú AIS na doplňujúci zápis.. ale ak si mala v podmienkach že musíš zapísať všetky predmety, tak napíš mail na študijné a uvidíš že čo
nerob si z toho zbytocne starosti pred letnym sem. este AIS otvaraju,lebo polovicu i aj tak vsetci zmenia alebo nieco neotvoria alebo zistia,ze si zle pozapisovali..letny neries...a aj zimny si este budes nejaky ten tyzden zmenit po zapise...sice ti to zmenia neradi, ale musia
zboznujem odpoved "spytaj sa na studijnom" to moze napisat len dakto kto tam v zivote nebol alebo je taky drbnuty ze ma potrebu rypat a je cisto pokrytecky
@chlorofyl a co je na tom zle? kto iny okrem studijneho to ma riesit? asi vsade su na studijnom zle tety, ale tak dievca bude mat apson ciste svedomie, ze ma vsetko v poriadku...
@chlorofyl no u nas poradia... ved na to su tam a je to ich praca... a ani nemusis chodit, ved staci len zavolat...a urcite je lepsie ked sa clovek zaujima o svoje studium ako by mal po pol roku tam prist, ze uz tak dlho ma nejaky problem, len nanho kaslal...
@tichoslava ais otvaraju este v septembri este aj pred letnym semestrom kde si mozes porobit co chces a dopisat vymazat
ale ak chces mat klud napis kludne na studijne sice ti odpisu najskor piatok ked uz bude zapis..alebo zbehni na studijne piatok na zapise to mas jedno niejue to tragedia urcite ta za to nevylucia ak prides na zapis
@chlorofyl castu vypicuju ale na UMB dokonca zvyknu odpisat a dokonca uz nalsedujuci den ked robia..
ďakujem vám za rady pre istotu som napísala na štúdijné a odpísali mi pomerne rýchlo (lebo som to asi stihla ešte v úradných hodinách) dá sa to doplniť na začiatku septembra keď opätovne otvoria AIS ja som sa tu chcela len spýtať ak niekto s tým mal skúsenosť a nemusela ich tam "otravovať"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale ak chces mat klud napis kludne na studijne sice ti odpisu najskor piatok ked uz bude zapis..alebo zbehni na studijne piatok na zapise to mas jedno niejue to tragedia urcite ta za to nevylucia ak prides na zapis
@chlorofyl castu vypicuju ale na UMB dokonca zvyknu odpisat a dokonca uz nalsedujuci den ked robia..