Mám 2 mački. Pravidelne sa o ne starám, strihám im fúzy, skracujem chlpi a aj umývam. Jedna z nich ma asi nemá rada a keď ju chytím za kožu, tak ma vždy podriape. Tak som kúpila sekundové lepidlo a kanáliky, z ktorých sa jej vysúvajú drapáky som jednoduch
ja mam zvierata rad, macky tiez a nemam velmi rad tvoje fora, v ktorych riesis tyranie zvierat, ale toto ma celkom rozosmialo, lebo jednak viem, ze je to fake a jednak tu aspon nedoslo k ziadnemu umrtiu. ale ked som si predstavil, ze starostlivost o macku by zahrnala strihanie fuzov, tak som sa riadne smial
ale ked ja sa smejem uz len na samom fakte, ze zvierata maju fuzy
TY SI JEBNUTÁ? (!!!!!!) úplne ujebaná si? lepiť sekundovým lepidlom mačke tie miesta z kade jej idú driapy? ak je to FAKE-nebolo to vtipné,ak je to REAL tak potom @3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale inač FAKE, nikto nie je taký sprostý aby toto spravil a nikto by nespravil toľko debilných gramatických chýb...
ale ked ja sa smejem uz len na samom fakte, ze zvierata maju fuzy