Kedže v pondelok ( pravdepodobne, dúfam že sa to neposunie ) budem objednávať dosť drahú vec z internetového obchodu, tak už sa naposledny chcem uistit, ze to bude v pohode je tu neidem zakladať novu temu o tej stranke, ale len vám dám link » www.
@goth111 keď tam majú do 5 dní tak to znamená že do 5 dní príde na sklad a potom mi to pošlu ? ... a doručenie tovaru ? bolo to kurier za 4 € ? .... v asi akom priblinom čase prišiel ?
@patofbc keď je tovar na sklade najneskôr za 2 dni ti tovar doručia, záleží o akom čase si odoslal objednávku, ak je tam do 2 či do 5 dní, tak to znamená, že dovtedy to potrvá kým to budú mať na sklade a potom ti to hneď pošlú
ja som si cez to kupoval viac vecí a nemal som žiadny problém, ale vždy som si to prevzal osobne, takže neviem povedať, ako je to s dovozom a žiaľ ani zatiaľ nepatrím medzi vlastníkov iPhonu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov