PROSIM,opakuje sa to...ale..noo.BRIGADA V PP PRE 15-TKU????
Awooj lidicky...tato tema sa tu poakuje,ale fakt vazne vas prosim...neviete niekto o nejakej brigade v Popradee? ak ano ozvite sa prosim a mozte aj tajnou postickou... Ploosim,chceem A som usilovna ako vcielka,xi....obcas ,xi
Jaaaaaaaaaaaaaj no ak by si pouzivala tu vec na krku tak by si mozno nezakladala diskusie na kt. aj tak nebude ziadna ocakavana odpoved a sla do mesta-zaregistruj sa v nejakej agenture alebo obehni vsetky mozne miesta kde by sa dala zohnat (supermarkety, restauracie, mliekarne, rozne podniky kde sa cosi vyraba, casopisy.....a bla bla bla) praca za tbou sama nedojde..vies? tak hladaj hladaj...
ale nee to bol vtip aj ked realizovatlne by to bolo tak ten roznos letakov je (ako sa v predoslej teme niekto vyjadril) naozaj od 15 rokov takze asi len to.... inak ludia vsimli ste si jak sa pred letom vsetci hrabu ? v zime vas to netrapilo ? sak brigady sa vybavuju pol roka dopredu a neee ked uz je volno tak cem peniazky
a co thak skusit avon alebo oriflejm ci ako sa tho pise moja kamoska ma 15 a robi tho a celkom slusne jej tho vynasa ale samozrejme robi aj v supermarketoch ochutnavky a tak........treba sa len v meste troska poprechadzat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A urcite ti brigada sama do vrecka neskoci. Chod a spytuj sa na to ti dal boh jazyk.