protein je suseny ale ma zivé bunky v sebe (z vajec, mäsa, mlieka). Sice na teple ti neskysne ale je to tak isto ako keby si nechal vybrate vajce, mlieko, mäso. Proste skysne ti, navlhne lebo sa zaparí. Preto sa aj snazia robit nádoby tmavé aby tam ani slnko nedopadalo. Ak ho mas niekde v kuchyni na skrini tak to mu nevadí ale na parapetu by som ho urcite nedaval.
@smajdalf Tá fotka nemá byť drsná, je to vlastne paródia na to ako sa fotia 13 ročné baby. Ale ako vidím škoda ti niečo vysvetľovať lebo máš vo svojej hlavičke svoj svet. Choď si komentovať Counter Strike alebo niečo kde tvoje argumenty obstoja.
@mj789 to je normalne
mne sa tiez zhnusil zo dna na den
jeden den mi chutil dobre a potom som to pil nasilu
Nejak som ho uz dopil kupil novy (coko-oriesok od scitecu) a zacal pit iba s vodou, zatial je to ok
@skillet Pekne, ja som si zas kúpil nejaký moc sladký takže mi moc nechutí už zo začiatku, ale teraz nejaká iná chuť aj vôňa tak či náhodou neskysol alebo čo ale snáď nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Problem solved
ano, uvidia "nepiste mi blbe komentare" a oni sa toho neskutocne zlaknu...
mne sa tiez zhnusil zo dna na den
jeden den mi chutil dobre a potom som to pil nasilu
Nejak som ho uz dopil kupil novy (coko-oriesok od scitecu) a zacal pit iba s vodou, zatial je to ok
vlastne i tam asi hooovno